• 4

Nova vila slavnog glumca je kao iz bajke: Ovakav stil sve ređe viđamo

Gir je ranije posedovao imanje u Hemptonsima koje je pokušao da proda za 65 miliona dolara, iako se na kraju zadovoljio sa 33,75 miliona dolara

  • 4
Ričard Gir Richard Gere vila Foto: Realtyhop via The Grosby Group / Grosby Group / Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial/Profimedia

Poznati glumac Ričard Gir kupio je vilu vrednu 9,8 miliona dolara, u modernom delu Njujorka, dok je čekao da proda svoje drugo imanje od 28 miliona dolara.

Nova kupovina je obavljena prošle godine, ali je tek sada izašla na videlo. Vila ima oko 800 kvadrata, 7 spavaćih soba i 9 kupatila.

Gir je takođe kupio i susednu parcelu za još 700 hiljada dolara, da bi obezbedio privatnost za sebe, suprugu Alehandru i njihovo dvoje dece. Objekat takođe ima zatvoreni i otvoreni bazen, teretanu i vinski podrum.

Predviđena je i vikendica sa dve spavaće sobe i privatna kancelarija, zatim teniski teren i šupa za alat i opremu.

Stičemo utisak, na osnovu fotografija, da je Gir želeo da njegova nova oaza bude raskošna, ali ne preterano: okružena je zelenilom, kupatilo je moderno, ali ne preveliko kakva viđamo u poslednje vreme.

Ono što je poznato jeste da je Amerikanac kupovinu poverio kompaniji iz Los Anđelesa, koju je i ranije angažovao za kupovinu i prodaju imovine.

Gir je ranije posedovao imanje u Hemptonsima koje je pokušao da proda za 65 miliona dolara, iako se na kraju zadovoljio sa 33,75 miliona dolara. Holivudski glumac, koji se ženio tri puta, upoznao je treću suprugu Alehandru Silvu - koja je 34 godine mlađa od njega - 2014. godine u luksuznom italijanskom butik hotelu koji je posedovala sa bivšim mužem.

Par se venčao u aprilu 2018. i dočekao svog prvog sina Aleksandra u februaru 2019. Najavili su rođenje drugog sina u aprilu 2020. Inače, Giru je zabranjen ulazak u Kinu zbog zalaganja za ljudska prava na Tibetu.

Video: Platiš 1.000 evra da doručkuješ u đakuziju sa pogledom na Alpe: Dezert u društvu lama

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    16. februar 2022 | 19:36

    Ako.. Sa srećom.. Još kad dodju dečica, da imaju gde da se igraju... Ali da ima još bar 5 kupatila, bila bi merka.. 😉

  • 🤣

    16. februar 2022 | 20:09

    Dok obidje sve sobe gotov je. 😵

  • Aleko

    17. februar 2022 | 06:16

    Dzaba sve kad ne moze u Kinu 😄

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>