• 4

Poznati muzičar dao je na ovu vilu 14 miliona dolara: Imanje o kojem možemo samo da sanjamo

Dnevna soba je u staklu

  • 4
Red Hot Chili Pepper Foto: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Basista poznate muzičke grupe se uvek dobro snalazio i u nekretninama — prošle godine je prodao imanje na obali okeana za 20 miliona dolara, više nego dvostruko od onoga što je prvobitno platio. A sada je isplatio impresivnih 14 miliona dolara za 1,38 jutara zemlje.

Nakon što je nedavno kupio kuću iznad Beverly Hillsa, Michael Flea Balzary iz Red Hot Chili Peppersa više nema potrebu da poseduje i objekat u kalifornijskoj La Crescenti pa ju je stavio na prodaju.

Iako kuća ima poštanski broj 90210, tehnički se nalazi u strmim planinama. Izgrađeno 1948. godine, ali potpuno renovirano, trospratno arhitektonsko imanje prodato je Fleju i njegovoj supruzi modnoj dizajnerki za skoro 2 miliona dolara jeftinije od prvobitnih 16,9 miliona.

Sakrivena od znatiželjnih pogleda s ulice, privatna rezidencija je osamljena usred terena nalik na odmaralište, a nedaleko su i poznati susedi - direktno preko puta je dugogodišnja glavna rezidencija Džeka Nikolsona; takođe u blizini je ogromna vila Vorena Bitija i višemilionski kompleks Lane Del Rej.

Kuća dalje ima sedam spavaćih soba i osam kupatila u više od 7.300 kvadratnih stopa stambenog prostora. Svuda je stolarija i podovi od tvrdog drveta, a blistavi sadržaji uključuju najsavremeniji bioskop i aparatom za gazirane napitke, kao i podzemnu vinsku sobu.

Dnevna soba je u staklu, a stepenice vode pored biblioteke do trpezarije.

Ceo treći nivo kuće obuhvata glavni apartman sa dnevnom sobom, kaminom, teretanom, parnim tušem, saunom... Kupatilo nalik banji je opremljeno predivnom kadom. Napolju su tereni, bazeni, kao i kućice na drvetu, osmišljene kao igraonice za decu.

Video: Iran predstavio svoju prvu hotelsku kapsulu: Cena jedne kreće se i od 1.000 evra

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Супер

    21. februar 2022 | 17:48

    И све ће то да понесе у гроб.

  • markokobaz

    21. februar 2022 | 19:27

    moze to i za pola miliona u srbija da se naprvi...

  • mima

    22. februar 2022 | 09:23

    Sreca zivota je nesto drugo lepse, ljubav porodica a ne vile luksuzne,,,,

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>