• 0

Da li ova zvezda ima najlepšu vilu? Upravo je prodaje, i to za 6,7 miliona dolara

Kuća je savršena za ljude koji poseduju čamce jer postoji pristanište, na kojem se nalazi oprema za roštilj i garnitura za odmaranje

  • 0
Rebel Wilson vila Foto: CobdenHayson via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Australijska glumica Rebel Vilson objavila je da prodaje svoju vilu u Sidneju za 6,7 miliona dolara, piše Njujork Post.

Prvo je to objavila preko svog Instagrama i podelila fotografije svoje kuće na obali, tvrdeći da neće biti moguće da kupci posete kuću i krenu u obilazak. Poznata po ulogama u filmovima "Pitch Perfect" i "The Hustle," ova komičarka je brzo postala miljenica brojne publike.

Vilsonova kaže da prodaje svoj dom u Sidneju jer ga "neće koristiti nekoliko godina", zbog projekata koji je čekaju. Njen dom u Australiji je nedavno i renoviran, baš na vreme - za nove vlasnike kuće.

Dizajnirao ga je arhitekta Pol O'Konor, koji je osvojio nagrade za svoj prethodni rad, prema podacima Realestate.com.au. Nalazi se u luci u Sidneju, i ima zadivljujući pogled na obalu.

Impozantna nekretnina se nalazi "rame uz rame" sa susednim kućama u Birchgrove-u; spolja je dizajnirana kao tipična kuća na plaži gde su kuće naslagane jedna pored druge.

I zaista, na fotografiji ispod možete videti kako se blizu nalaze druge vile. Konkretno ova, ima belu fasadu, elemente u crnoj boji i predivan bazen ispred kuće. Navodi se da je prednji deo kuće prilično mali u poređenju sa dvorištem.

Na drugom spratu je balkon koji gleda na glavni put. Zadnja strana kuće ima pogled na luku od 180 stepeni, a gradska svetla osvetljavaju vodu noću. Kuća je savršena za ljude koji poseduju čamce jer postoji pristanište, na kojem se nalazi oprema za roštilj i garnitura za odmaranje, kada se održavaju zabave i okupljanja tokom vrelih dana.

Kako što je već rečeno, nekretnina poseduje i tzv. infinity-edge bazen, smešten tik ispod popločanog dvorišta. House Digest prenosi da svaka soba ima sopstvenu terasu koja gleda na popločani deo dvorišta i obalu.

Vila je dizajnirana krajnje šik i moderno, a unutar nje preovlađuju svetli tonovi. Glavni deo kuće sastoji se, svakako, od dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, sve sa pogledom na obalu.

Dnevna soba ima prekrasan beli enterijer: biserno beli kauč sa ružičastim i plavim jastucima, kamin, i ugrađenu policu za knjige, koja je na zidu iza kamina. Prekoputa je veliki televizor, a u ćošku kraj duplih staklenih vrata je biljka koja "osvežava" prostor.

Trpezarija ima sto sa staklenom pločom, apstraktnu rasvetu, ogledalo sa staklenim okvirom; tu su i elementi od tamnog drveta, zajedno sa uređajima od nerđajućeg čelika.

Masovna prodaja kuća u svetu šoubiznisa

U poslednje vreme mnogo slavnih prodaje svoju nekretnine, a među njima su Lora Harijer, Eva Longorija, Drejk, Sintija Nikson, Kevin Mekid, zatim Brus Vilis.

Holivudska glumica je na svom Instagramu izjavila da je njena "omiljena karakteristika" ovog doma - lift, koji prikazuje pogled na obalu dok se nalazite u njemu, idući od nivoa do nivoa. Na drugom spratu se nalaze dve od tri spavaće sobe i kupatila. Svaka soba ima svoje kupatilo, i sve su drugačije dizajnirane.

Tuš kabina je obložena mermerom i okolnim prozorima, a iz kade se pruža savršen pogled.

Video: Zavirite u unutrašnjost prvih 3D kuća koje su spremne za useljenje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>