• 0

Na ovom prelepom imanju je živela plavokosa diva Holivuda: Sada je na prodaju, za 50 miliona $

Mimije i Rubi su poslednjih godina živeli na različitim lokacijama, iako su još uvek bili veoma zaljubljeni

  • 0
Vila Bel Air Foto: Profimedia/MLS / Planet

Na prodaju je vila pokojne američke glumice Ivet Mimije, koja je preminula početkom 2022, u 80. godini.

Prodavac je njen suprug, Hauard Rubi, američki biznismen i osnivač kompanije "Oakwood Worldwide", koja posluje u domenu korporativnih nekretnina.

Imanje je smešteno u Bel Eru (Los Anđeles, Kalifornija), rađeno je u italijanskom stilu, a procenjena vrednost iznosi 49,5 miliona dolara.

Reč je, zapravo, o dve zasebne kuće sa ukupno 15 kupatila i višDirte od 10 spavaćih soba.

Vila definitivno odskače od današnjih ultramodernih vila, veličine poput tržnog centra, i dolazi kao "osveženje" u luksuznom rezidencijalnom kvartu Grada anđela. Dirt piše da je "kompleks Hauarda Rubija i pokojne glumice veoma dobrodošao, kao arhitektonski i dekorativni protivotrov".

Ovde nećete naći minimalizam kakav viđamo sve češće u poslednje vreme: vlada princip "više je više".

Inače, Mimije je rođena i preminula u Los Anđelesu, a u Holivudu je otkrivena kasnih 1950-ih. Pojavila se u desetinama televizijskih emisija i filmova, uključujući "Where the Boys Are" (1960) i "Light in the Piazza" (1962).

Godine 1964. je nominovana za Zlatni globus.

Nakon udaje za Rubija, 1986. godine, plavokosa Amerikanka se pojavila na ekranu još samo dva puta, a poslednja uloga joj je iz 1992. (serija "Lady Boss").

Dirt dalje piše da su se Mimije i Rubi poslednjih godina bavili svojim ličnim strastima te, iako su još uvek bili veoma zaljubljeni, živeli su odvojeno.

Rubi je prodao svoj udeo u vrednoj kompaniji pre nekoliko godina, izgubio je vid i preselio se na svoj brod u zajednici Marina Del Rej, dok je Mimije - koja je često putovala - kada je bila u gradu, boravila u ovoj rezidenciji, koja je postala umetnički studio.

Video: Hotel u kome noć košta 5.000 evra, piće 150: Zavirite u dragulj jezera Komo za one sa dubljim čepom

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>