• 1

Raskošni dom Bekamove supruge: Pompezno venčanje poznatog para u vili od 90 miliona evra

Par je 9. aprila rekao sudbonosno "da" na Filoridi, u Palm Biču

  • 1
Brooklyn Beckham, Nicola Peltz Foto: Profimedia/Splash

Vikend za nama obeležilo je raskošno venčanje poznatog para: sin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklina, i Nikole Pelc, naslednice bogatog američkog biznismena, Nelsona Pelca.

Priča se i dalje o gostima, toaletama dama, venčanici i novcu potrošenom na besprekornu dekoraciju na Floridi, a mi se ovaj put bavimo samim imanjem, odnosno mestom na kojem je održano venčanje.

U pitanju je porodična oaza supruge Bekama mlađeg, a podsećamo, par je 9. aprila rekao sudbonosno "da" na Filoridi, u Palm Biču.

Daily Mail piše kako je za samu ceremoniju utrošeno 3 miliona funti, dok imanje vredi 76.000.000 funti, ili oko 90 miliona evra. Inače, imanje pripada mladinim roditeljima, Nelsonu i Klaudiji.

Ima dva zemljišta i prostran prilaz koji vodi do dvorišta, oivičenog palmama. Mimo toga, kompleks poseduje teniske i košarkaške terene i bazen okružen velikom terasom, gde gosti mogu da uživaju na suncu.

Zanimljivo je to da je par potpisao predbračni ugovor, ali ne kako bi se "zaštitili" Bekamovi, već obratno. Naime, bogatstvo Bruklinovih roditelja je 380 miliona funti manje od bogatstva Nikolinog oca, koje vredi čak 1,3 milijarde funti.

Na snimcima iz vazduha prikazana su tri ogromna šatora na obali, dok su dva manja šatora takođe postavljena na drugim mestima na prostranom imanju. Jedan od njih ima niz stepenica koje vode direktno do okeana, dok se unutar šatora mogu videti raskošne bele i zlatne stolice.

Video: Zavirite u unutrašnjost prvih 3D kuća koje su spremne za useljenje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>