• 1

Zavirite u porodičnu kuću muzičke zvezde: Svift je u njoj provela detinjstvo, odiše čistim luksuzom

Na ovom imanju je, navodno, počela da svira gitaru i piše pesme

  • 1
Taylor Swift Foto: The Eric Miller Team at RE/MAX/MEGA/The Mega Agency/Profimedia, Tanjug/AP

Kuća u kojoj je Tejlor Svift provela jedan deo svog detinjstva, sada je na prodaju.

Američka muzička zvezda je, inače, "vlasnica" brojnih priznanja i jedna od najpopularnijih slavnih ličnosti današnjice. Fotografije njene porodične kuće pokazuju da je nekretnina dobro opremljena - a tako nešto se i može očekivati, budući da dolazi sa cenom od skoro milion dolara.

Ima 5 spavaćih soba, 4 kupatila i više od 300 kvadrata, a nalazi se u predgrađu Redinga (Pensilvanija). Amerika obiluje raznim stilovima gradnje, kada govorimo o kućama, a ova konkretna nekretnina je Gruzijski stil kolonijalne kuće (obuhvata period 1690-ih do 1830.).

Gruzijski Kolonijalni stil postao je raj u Novoj Engleskoj i južnim kolonijama tokom 1700-ih godina. Takvi domovi su "imitirali" veće, složene gruzijske kuće koje su bile izgrađene u Engleskoj.

Prema pisanju tasteofcountry.com, u ovoj kući je Tejlor, navodno, počela da svira gitaru i piše pesme.

Svift i njena porodica živeli su u idiličnoj rezidenciji nakon što su se preselili sa farme na kojoj je odrasla (o čemu govori i njena pesma Christmas Tree Farm), i pre nego što su se preselili u Nešvil da Tejlor ostvari svoje muzičke snove. Tada je imala 14 godina.

Ovaj klasični dom u Redingu, na tri sprata, potpuno je renoviran, te se na fotografijama jasno vidi da je sada reč o pravoj luksuznoj vili, dobro prilagođenoj za život buduće superzvezde.

Imanje ima elegantan ulaz koji vodi do širokog otvorenog stepeništa, svečanu trpezarije, radnu sobe sa kaminom i dnevni boravak - takođe sa kaminom - kao i sa francuskim prozorom. Kuća takođe ima prelepu kuhinju, veliku glavnu spavaću sobu sa pripadajućim glavnim kupatilom, zatim bonus sobu, radnu sobu, zasebnu vešernicu i zasebnu garažu sa ostavom.

Tačna cena kuće je 999.900 dolara.

Video: Mesec, nebo, zvezdice i luksuzni ugođaj, a od cene će vam se zavrteti u glavi

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jackirska

    23. april 2022 | 14:31

    Ne postoji Gruzijski stil! Kuća je u Georginaskom stilu. Amerika je bila Engleska kolonija i taj stil gradnje je prenešen.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>