• 0

Jednu raskošnu vilu zamenili drugom: Koja vam je lepša? Sijara i Vilson ne štede na luksuzu

Svoje prethodno imanje prodali su za 28 miliona dolara, a kupili su ga 2015. godine za "svega" 6,7 miliona dolara

  • 0
Rasel Vilson, Russell Wilson, Sijara, Ciara Vila Foto: REALTOR / Planet / Profimedia, Tanjug/AP

Pre nekoliko dana pisali smo o poznatom paru, sportisti Raselu Vilsonu i pevačici Sijari, tačnije o prodaji njihove kuće u Sijetlu, gradu gde je Vilson završio svoju osmogodišnju karijeru.

Ovaj put, pišemo vam o njihovom novom domu koji se nalazi u Koloradu, u zajednici Inglvud i košta oko 25 miliona dolara (preciznija cifra još nije objavljena).

Podsećamo, svoje prethodno imanje prodali su za 28 miliona dolara, a kupili su ga 2015. godine za "svega" 6,7 miliona dolara. 

Dakle, cena te kuće je u međuvremenu uvećana čak 318 odsto, jer su uložili u glam sobu, joga studio, bioskop, teren itd.

Novo imanje slavnog para ima više od 1.800 kvadrata prostora prilagođenog stanovanju, zatim četiri spavaće sobe, sedam kupatila i pet toaleta.

Kuća je, inače, na tri sprata, ima brojne prostore za zabavu, uključujući svečanu trpezariju, zatim biblioteku, glavni apartman koji obuhvata dva raskošna kupatila, zajedno sa dve svlačionice i dve radne sobe.

Sve sobe za goste imaju sopstveno kupatilo.

Novi Sijarin i Raselov dom nudi i brojne mogućnosti za rekreaciju i razonodu, kao što su zatvoreni bazen i spa centar, najsavremeniju soba za projekcije i joga studio/teretana, zatvoreni košarkaški teren. To sve dolazi skupa sa zadivljujućim pogledom na Front Range.

U galeriji fotografija iznad pogledajte i kako izgleda kuća koju su nedavno prodali.

Video: Zavirite u unutrašnjost prvih 3D kuća koje su spremne za useljenje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>