• 0

Zavirite u oazu Eli Mekfirson: Za četiri godine od kupovine cena vrtoglavo porasla

Vila je renovirana 2017. godine, a na preuređenju je radio arhitekta iz Majamija, Čed Openhajm

  • 0
Eli Mekfirson, Elle Macpherson kuća vila Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Australijski supermodel, TV voditeljka i glumica, Eli Mekfirson, odlučila je da proda svoju impresivnu vilu, vrednu 40 miliona australijskih dolara (28,8 miliona USD).

Nekretnina se nalazi na Floridi, a Eli je kuću na dva sprata kupila za mnogo manje novca 2018. godine: za "samo" 11 miliona australijskih dolara (7,9 miliona USD).

Imanje je ušuškano u privatnoj zatvorenoj zajednici Journeys End Estates, u Koral Gejblsu. Kuća poseduje šest spavaćih soba, uključujući veliki glavni apartman, zatim šest kupatila i jedan toalet.

Renovirana je 2017. godine, a na preuređenju je radio arhitekta iz Majamija, Čed Openhajm. Dejli Mejl piše i da imanje ima prostranu, profesionalnu kuhinju, kao i veliku trpezariju.

Spoljni prostor dolazi sa velikim bazenom sa slanom vodom, a tu je i opuštajući dnevni boravak okružen negovanim baštama sa stablima hrasta, limuna, pomorandže i manga.

Kako vam se dopada?

Inače, cene nekretnina su svuda u svetu drastično skočile, tako da na taj "trend" među slavnima verovatno ne utiče samo činjenica da su oni boravili i živeli u određenim vilama, pre nego ih oglase za vrtoglave cifre.

Recimo, u Monaku za milion dolara možete kupiti samo 15 kvadratnih metara.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>