• 4

Za Engleze i Francuze ovo je najpoželjnija lokacija za život, a sada je takav standard dostupan i kod nas

Evropske metropole poznate su po svojim raskošnim parkovima koji oslikavaju životni stil i duh grada

  • 4
BW Queen's Park Foto: BW Queen's Park

Tako je park Tiljerije (Tuileries), smešten između Luvra i trga Konkord, u 1. okrugu francuske prestonice, omiljeno mesto za piknik Parižana. Ovaj park kao svoje nasleđe ostavila je Katarina Mediči, a stambena četvrt koja se nalazi u njegovoj neposrednoj blizini jedna je od najprestižnijih u gradu svetlosti.

Jedan od najpoznatijih i najposećenijih kraljevskih parkova u svetu svakako je Ridžent (Regent Park), koji je nekada bio lovište kralja Henrija VIII. Kombinujući udobnost i mogućnosti koje život pored jednog od najlepših kraljevskih parkova u Londonu pruža, odabir nekretnine okružene bogatim zelenilom predstavlja vrhunski izbor za one kojima je zdrav način života na prvom mestu.

Takav životni stil sada je dostupan i u Beogradu. Zamislite život u četvrti na obali reke, neposredno do prostranog i uređenog parka, uz jedinstven pogled na zelenilo i panoramu starog dela grada, gde je sve što vam je potrebno na dohvat ruke. Nakon buđenja uz miris prirode uživajte u šoljici omiljene kafe uz umirujući pogled na unutrašnje dvorište ili Savski park, a zatim krenite u dan ispunjeni pozitivnom energijom. Upravo takav život vas čeka u Belgrade Waterfront-u.

Ovo naselje je nesumnjivo jedna od najlepših četvrti u Beogradu i najpoželjnije mesto za život. Pitate se zašto? Dovoljno je da prošetate Sava Promenadom, Savskim parkom ili pokraj Kule Beograd, i biće vam jasno čim vas jedinstvena arhitektura najviše zgrade u regionu ili zeleno prostranstvo očaraju.

Nova zgrada u okviru ovog naselja, BW Queen’s Park, sa ponosom odražava svoje kraljevsko ime u svakom aspektu – od elegantne fasade sa diskretnom dekoracijom, preko atraktivne pozicije pored uređenog Savskog parka, do životnog stila koji nudi svojim budućim stanara. U svetskim metropolama prava je retkost da se zgrada nalazi u urbanom okruženju, a neposredno u blizini zelenog prostranstva, te je za ovakvim nekretninama velika potražnja među onima koji uživaju u prirodi i njenim blagodetima. BW Queen’s Park nalazi se odmah do zgrade BW King’s Park sa kojim deli zajedničko unutrašnje dvorište. Ove dve zgrade predstavljaju savršenu harmoniju života u urbanom okruženju u skladu sa prirodom. BW Queen’s Park je jin za BW King’s-ov jang.

BW Queen's Park Foto: BW Queen's Park

Nova dimenzija vaših malih rituala

Bilo da tražite stan samo za sebe ili za porodicu, u zgradi BW Queen’s Park možete pronaći baš ono što tražite. Od studio apartmana idealnih za studente ili mlade profesionalce, do stanova sa tri spavaće sobe za velike porodice, BW Queen’s Park pravi je izbor za one koji žele idealan odnos maksimalnog komfora i funkcionalnosti. Uz velike prozore, svaki dan će vam biti okupan obiljem prirodne svetlosti i ispunjen jedinstvenom energijom koju život na ovakvoj lokaciji pruža. Ova šik zgrada unikatnog dizajna prostiraće se na osam spratova, dok će se u prizemlju nalaziti brojne prodavnice, kafići i restorani, kako bi svaki dan bio ispunjen maksimalnim užitkom uz vaše omiljene male rituale.

Pogled vredan milion dolara

Da li postoji nešto bolje od koktel večeri sa prijateljima na prostranoj terasi uz magičan pogled koji ostavlja bez daha? Jedino što može biti bolje jeste da baš vi budete domaćin koji će u ovom pogledu i stilu života uživati svakodnevno. U zavisnosti od orijentacije stana prepustite se izuzetnim vidicima na unutrašnju baštu ili panoramu starog grada. Zamislite pogled na zalazak sunca uz paljenja svetala grada – neprocenjivo.

Život u skladu sa prirodom

Pored unutrašnjeg dvorišta za stanare, koje predstavlja ušuškanu oazu za odmor, Savski park je produžetak parcele na kojoj se zgrada nalazi, te pored jedinstvenog pogleda pruža i brojne mogućnosti za rekreaciju i aktivan stil života. Staza za džoging, sportski teren i prostor za piknik samo su delić onoga što ovaj park pruža. Blizina Savskog parka posebno je značajna za porodice sa decom koja se mogu prepustiti satima bezbrižne igre u bezbednom zelenom okruženju. Inovativni prostor za najmlađe podstaći će njihovu kreativnost i razbuditi maštu, a tokom toplih dana poseban užitak predstavlja igra na jedinstvenom waterplay igralištu. Savski park, veliki kao četiri fudbalska terena, zahvaljujući pažljivo osmišljenom pejzažu i bujnom zelenilu dobio je prestižno međunarodno priznanje European Property Award sa pet zvezdica u kategoriji pejzažnog uređenja.

Savski park Foto: Goran Đukanović

Kraljevski životni stil

Ali nije samo pogled ono što je fantastično – cela BW Queen’s Park zgrada je. Na ulazu će vas dočekati nasmejani recepcioneri, a čim dalje zakoračite u lobi očaraće vas elegantan enterijer vanvremenskog stila, oplemenjen udobnim garniturama. U ovoj zgradi svaki detalj odiše prefinjenim životnim stilom. Osoblje na recepciji na raspolaganju vam je 24/7 i može vam rezervisati prevoz, karte za različite događaje ili pregled kod lekara. Pored ovih, stanarima su na raspolaganju i a la carte usluge kao što su šetnja kućnog ljubimca, zalivanje cveća prilikom putovanja ili organizacija zabava i proslava. Vaše je da se prepustite kraljevskom životnom stilu.

Život u centru zbivanja

Život u Belgrade Waterfront-u sinonim je za ugođaj u svakodnevici. Pored izuzetnih stambenih zgrada, u ovoj četvrti se nalaze vrhunske prodavnice i prvoklasni restorani, kao i Galerija – najveća šoping, zabavna i gastronomska destinacija u regionu. U neposrednoj blizini BW Queen’s Park nalaze se škola i vrtić, što je od posebne važnosti roditeljima i onima koji planiraju da zasnuju porodicu. Još jedna prednost života u zgradi BW Queen’s Park jeste odlična povezanost sa ostalim delovima grada, kao i blizina buduće stanice metroa, što će stanarima značajno uštedeti vreme tokom obavljanja svakodnevnih poslova.

Kraljevski život nije više nešto o čemu možete samo da maštate, sada vam je on lako dostupan. Uz specijalno kreirane stambene kredite za Belgrade Waterfront koji vam omogućavaju da zatražite pozajmicu banke već u ranoj fazi izgradnje zgrade, pružite sebi i svojoj porodici prestižan život najvišeg kvaliteta. Pored ove mogućnosti kreditiranja, uz mesečnu ratu već od 499 evra, zainteresovanim kupcima je na raspolaganju i opcija plaćanja u sedam rata, nalik beskamatnom kreditu, koje prate faze izgradnje.

U petak, 13. maja, na Prodajnom danu vas pored najvećeg izbora stanova očekuju i najpovoljniji uslovi plaćanja. Za više informacija registrujte se na sajtu Belgrade Waterfront-a, a prodajni savetnici pomoći će vam da pronađete stan koji najviše odgovara vašem životnom stilu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    5. maj 2022 | 16:21

    kako da ne, kanalizacija prsti na sve strane, pacova i narkomana na svakom cosku..

  • ABV

    5. maj 2022 | 18:52

    Skočile penzije, sad svakom unučetu po jedan stan

  • Gigi

    10. maj 2022 | 17:27

    Pariz i Beograd "same same" sto bi rekli braca Indusi. Ti koji tamo kupuju ne znaju ko je bila Katarina Medici. Beograd na vodi je cist promasaj.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>