• 0

Još jedna zvezda Holivuda prodaje svoju vilu: Cena? Prava "sitnica"

Vila je skrivena iza masivne kapije sa živom ogradom

  • 0
Lamorne Morris vila kuća Foto: MLS / Planet / Profimedia

Krajem 2018, američki glumac Lamorn Moris uložio je 3,1 milion dolara za novoizgrađeno imanje u zajednici Fernando Valley (Tarzana, Los Anđeles).

Nešto više od godinu dana kasnije, nakon što je uneo sopstvene detalje u modernu nekretninu inspirisanu Španijom, rekao je za People kako planira da tamo bude "prilično dugo".

Ipak, izgleda da se 38-godišnji glumac/komičar — najpoznatiji po ulozi Vinstona u seriji "New Girl", ipak predomislio u tom pogledu.

Sada vraća imovinu na tržište, tražeći znatno više za nju nego što je platio: 5,4 miliona dolara. Dirt.com piše da je vila iz 2018. godine i da je tada plaćena 3,1 milion dolara.

Dakle, Moris traži oko 2,8 miliona dolara više za nju.

Tokom boravka u ovoj kući, opsežno je renovirao prostorije, u saradnji sa bliskim prijateljem i dizajnerom enterijera Morganom Klirijem. Takođe je uredio zemljište, dodajući košarkaški teren i "ekološki prihvatljiv" travnjak.

Vila je skrivena iza masivne kapije sa živom ogradom, tako da je obezbeđena potpuna privatnost. Ispred je široki prilaz koji vodi do garaže za dva automobila, dok se unutra nalazi pet spavaćih soba i osam kupatila.

Bioskop, teretana na terasi, kamin od poda do plafona - samo su neki od upečatljivih "detalja". Naravno, ostavljen je i prostor za roštilj.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>