• 0

Ratajkovski prodaje svoju prelepu vilu: Pitamo se zašto, jer ovakav spoj stilova se retko viđa

Imanje je privatno, potpuno zatvoreno i nalazi se u slepoj ulici

  • 0
Emily Ratajkowski Emili Ratajkovski kuća vila Foto: Profimedia/SplashNews.com/Jackie Brown, Estately via The Grosby Group/Profimedia

Amerikanka poljsko-izraelskog porekla, rođena u Londonu, jedan je od najuspešnijih modela današnjice. U pitanju je 31-godišnja Emili Ratajkovski.

Tokom godina, manekenka je stekla skoro 30 miliona pratilaca na Instagramu, društvenoj mreži na kojoj neretko deli fotografije svog doma.

Ipak, sada je rešila da ga proda, a kuća iz Los Anđelesa je na otvorenom tržištu. Emili za nju traži 2,2 miliona dolara, a platila je neznatno manje pre četiri godine - 2 miliona dolara.

Kako cena nije previsoka i nerealna, sva je prilika da će kuća brzo biti u rukama novog vlasnika.

Dirt.com piše kako se na oglasima može pročitati da je reč o "privatnom kompleksu iz srednjeg veka", smeštenom u "veoma poželjnom delu distrikta Echo Park, pod nazivom Elysian Heights".

Imanje je svakako privatno, potpuno zatvoreno i nalazi se u slepoj ulici.

Prvobitno kreirana 1946. godine, imovina uključuje glavnu kuću sa dve spavaće sobe i dva kupatila i odvojeni objekat, tzv. cottage studio, sa trećim kupatilom i velikom prostorijom koja može biti kancelarija, teretana, studio za snimanje ili druga spavaća soba.

Taj prostor je trenutno uređen kao spavaća soba, prema objavljenim fotografijama.

U glavnom dnevnom boravku je kamin od cigle, plus prekrasan primarni apartman nalik potkrovlju, sa visokim prozorima koji otkrivaju bujni pejzaž. Sekundarna spavaća soba je jednako prostrana, a vrata vode ka delimično natkrivenom balkonu koji povezuje glavnu kuću i studio.

Dvorište kuće je posebno lepo uređeno. U enterijeru dominiraju pastelne boje i naginje se ka "umetničkom pečatu". Svaka prostorija je priča za sebe, a terasa na spratu je uređena tako da gledate direktno na bujno zelenilo i đakuzi u dvorištu.

Sve skupa, možemo reći da je kuća istovremeno i moderna i rustična, i jednostavna i otmena.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>