• 0

Slavni glumac dobio na sudu, pa prodao stan u rekordnom roku: Ovde je živeo sa Amber Herd

Džoni je prethodno kupio 5 penthaus jedinica u art deko zgradi u centru Los Anđelesa

  • 0
Džoni Dep  Johnny Depp kuća vila Foto: Redfin via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Danima smo pratili napetu sudsku situaciju između slavnog glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd, koja je okončana presudom u korist Depa, odnosno porota je rekla da ga je Amber oklevetala.

Podsećamo, Dep je pokrenuo postupak protiv bivše supruge koju je tužio za klevetu zbog optužbi za porodično zlostavljanje i ona sada treba da plati 10,4 miliona dolara odštete. Sada kada je ta priča, barem na neko vreme, po strani - vreme je da se "pozabavimo" nekim drugim temama vezanim za glumca.

Ne, nije u pitanju njegov najnoviji film niti bilo šta vezano za karijeru i ljubavni život, već je u centru zbivanja - nekretnina. I to kakva! Doduše, ni ovaj put ne možemo da izbegnemo vezu Depa i Herdove.

Naime, nedavno je prodat luksuzni pentahus u kojem su nekadašnji supružnici živeli. U njemu su Dep i Amber proveli većinu vremena, tokom svojih 15 meseci bračnog života, a nekretnina je "otišla" za 1,76 miliona dolara.

Džoni je prethodno kupio 5 penthaus jedinica u art deko zgradi u centru Los Anđelesa. Nakon razvoda, prodao ih je za ukupno 12,78 miliona dolara. Ova konkretna jedinica je bila iznajmljena za 5.500 dolara mesečno, otkako se Džoni iselio.

Odmah nakon okončanja suđenja, stan se ponovo našao na listi i prodat je za nekoliko dana.

Prema oglasu, ovaj kalifornijski "biser" je u potkrovlju, ima jednu spavaću sobu i dva kupatila, što deluje prilično skromno u odnosu na nekretnine ostalih holivudskih zvezda.

Zgrada u kojoj se nalazi okružena je otmenim restoranima i vrhunskim dizajnerskim prodavnicama. Godine 2006, taj kultni objekat je pretvoren u kondominijume sa nizom pogodnosti kao što su bazen sa slanom vodom na krovu, SPA centar, fitnes studio, terasa za sunčanje, zen bašta i usluga konsijerža, dostupna 24/7.

Video: Ovo su cene izdavanja najtraženih stanova u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>