Skoro 50% Beograđana kiriju plaća više od 250 evra: "Prodao sam stan i kupio dve kuće u Rušnju"

Sa procvatom novogradnje teško da više možemo naći ijednu ulicu u gradu koja je "netaknuta", a masovna ponuda, tj. još masovnija potražnja - diktira cene

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika N
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Janko

    15. jun 2022 | 16:39

    Opušteno,ovako još koju godinu. Ubrzo će evro biti 1000 din i opet će sve biti kao pre. Narod će progledati i sve će opet biti jefrino. Plate max 100 evra i penzije 50 evra

  • Срђан

    15. jun 2022 | 12:56

    Говорите о Београду, о најпрљавијем и најружнијем граду на најлепшем месту на свету. Где људе( без обзира на прошлост отетог) отимају усред бела дана пред многобројним сведоцима ,испред амбасаде САД. Говорите о пословним могућностима,само не спомињете каквим пословним могућностима-легалним или нелегалним. Пре ће бити ово друго. Где је једино логично превозно средство електрични тротинет или скутер у најбољем случају. Говорите о граду где се најскупље некретнине налазе на две реке фекалија. Узгред пре пар дана је један пливач из Немачке одустао од свог циља ,да преплива реку Дунав дуж целог тока . Питам се зашто је баш код Београда одустао?

  • Mina

    14. jun 2022 | 20:50

    Najinteresantnije je što se jako busaju, govore o nekim zakonitostima u ekonomiji i kapitalizmu oni koji su uglavnom ponasleđivali nekretnine (prethodno se lažno razvodili ili prijavljivali lažne rođake da dupliraju stanove ili ćapali državni fond, razni upravni odbori, savezi, centri itd itd) otkupljene tokom '90ih za smešan, za 100 ili više puta manju vrednost od one za koju sada prodaju i ubeđuju i sebe i druge kako mora da se plati, kako je to luksuz i ima cenu, kako iznajmljuju na nbgd-u za 500 (poklonila baba verovatno, a babi država poklonila) a realna zarada u proseku oko 50 000 rsd itd. Najjače je u Abloku kupila stan žena i po računici da bi joj se isplatila investicija treba da postigne cenu kirije od oko 1500 e mesečno. Izdala za 750 i to jedva čoveku u tranzitu za ino. I dalje puna usta o tome da to vredi toliko-da vredi našla bih nekog. Stan više prazan nego pun. Ovde o kapitalizmu nema reči, jer su milijarde izgubljene upravo kroz otlup, a za iste sume narod profitirao i posla i živih para nema! Inflacija sve jede a govorimo o kvadratu od 3000-5000 e u raspalom BG-u. Kad dođe do toga da mogu zaista, ali zaista da toliko platim kvadrat sama svojim rukama zarađenim novcem odoh da živim u Malme ili Barselonu, za isti novac i uživam pored mora 😁 Ovu priču neko sa razlogom plasira i potpaljuje ljude na kupovinu, kao još će porasti...