• 0
 ≫ 

Boja slonovače, bazen sa slanom vodom, biblioteka koja postaje bioskop: Kome pripada velelepna vila?

 ≫ 

Nalazi se u planinama iznad Beverli Hilsa i vredi skoro 22 miliona dolara

  • 0
Sofia Richie Elliot Grainge kuca vila Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Američka manekenka i influenserka Sofija Riči (24) i njen verenik Eliot Grejndž, jedva godinu dana nakon što su dali tačno 17 miliona dolara za bombastičnu vilu u planinama iznad Beverli Hilsa - sada je prodaju.

Cena vile je, pritom, za oko 12 meseci drastično porasla, budući da je ljubavni par sada ceni za 22 miliona USD. Za toliko je potpisan van-tržišni ugovor, tako da će Riči-Grejndž prilično profitirati od prodaje.

Kupac je, piše Dirt.com na osnovu zapisa, moćnik iz muzičke industrije - Eron Bej-Šak, CEO "Warner Records"-a. Kraj u kojem je vila smeštena je inače poznat po tome da ga naseljavaju mnogi ljudi iz muzičke industrije , tako da će se Bej-Šak u njega verovatno lepo uklopiti.

Obližnje komšije su Rijana, koja poseduje dve vile jednu pored druge, i ser Pol Makartni. Madona i Maraja Keri su takođe iznajmile kuće u ovoj ulici. Što se tiče Grejndža (29), on je sin šefa "Univerzal" muzičke grupacije, Lusijana Grejndža, koga nazivaju najmoćnijim čovekom u muzičkoj industriji.

Riči je, inače, najmlađe dete Lajonela Ričija, iako je i dalje najpoznatija po neuspešnoj romansi sa zvezdom rijalitija "U korak sa Kardašijanima", Skotom Disikom. Poslednjih godina je takođe postala influenserka, kroz potpisivanje unosnih ugovora sa raznim brendovima, od Koka-Kole do Uggs-a.

Kuća iz Kalifornije prvobitno je izgrađena 1962, fasada je u boji slonovače, a ima dva sprata: 6 spavaćih soba i 7,5 kupatila. Potpuno je obnovljena neposredno pre kupovine Ričija i Grejndža 2021. godine.

Treba reći i da ima otvoreni koncept kuhinje, sa dizajnerskim uređajima, biblioteku koja se pritiskom na dugme pretvara u bioskop i glavni apartman sa duplim kupatilima, kao i privatnu terasu. Iza nekretnine je bazen sa slanom vodom, barom u vodi, trpezarijom na otvorenom i kaminom.

Još nema reči o tome gde su se Grejndž i Riči preselili, ali su nedavno primećeni u lovu na kuće u Montesitu. Što se tiče Bej-Šaka, on je ranije posedovao prelepu vilu negde drugde u planinama iznad Beverli Hilsa, kupljenu 2019. za 11 miliona dolara. Zapisi otkrivaju da je kuća u tajnosti prodata prošlog meseca za 15 miliona dolara još uvek neidentifikovanoj slavnoj ličnosti.

Video: Ovo su cene izdavanja najtraženih stanova u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>