• 0

Ova kuća je dokaz zašto popularnu glumicu smatraju "atipičnom zvezdom", a jedna je od najplaćenijih

Bela boja nekretnini daje posebnu sofisticiranost, kao i spoj modernosti i rustičnosti, što je naročito primetno kod kuhinje i kupatila

  • 0
ema stoun - vila Foto: Profimedia

Za manje od dva meseca nakon što je stavila svoju prelepu rezidenciju na prodaju, nagrađivana glumica Ema Stoun već je predala ključeve renovirane kuće novom vlasniku.

Imovina se nalazi u Malibuu (Kalifornija), i prodata je za 4,4 miliona dolara.

Kupac je Dejvid Kuli, dugogodišnji vlasnik "The Abbey Food & Bar", a imanje je uređeno u stilu ranča iz sredine veka: godina gradnje je 1958. Ipak, imovina je u međuvremenu vidno renovirana, sva u belom, pri čemu je očuvan duh starih vremena.

Kuli je za prelepu kalifornijsku kuću dao skoro 1,2 miliona dolara više nego zvezda filma "La La Land", koja je postala vlasnica novog, elegantnog doma u Teksasu.

Kuća je izgrađena u jednom nivou, ima tri spavaće sobe i dva kupatila, i oko 160 kvadrata. Sa gotovo svake tačke velelepnog imanja pruža se pogled na obalu, i svuda je prisutno raskošno zelenilo.

Enterijer ove kuće dokazuje da se moć i lepota zaista kriju u detaljima. Bela boja joj daje posebnu sofisticiranost, kao i spoj modernosti i rustičnosti, što je naročito primetno kod kuhinje i kupatila.

Ema Stoun je u javnosti, inače, poznata kao "netipična zvezda", i ujedno jedna od najcenjenijih. Svojevremeno se našla na Tajmsovoj listi 100 najuticajnijih ličnosti. Godine 2017. bila je jedna od najplaćenijih glumica, a takođe je dobitnica Oskara, Zlatnog globusa i drugih nagrada.

Video: Mamula postaje luks rizort u julu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>