• 0
 ≫ 

Ovu kuću je Dizni, navodno, izgradio za svoju ćerku: Sada je na prodaju, u njoj živi poznata glumica

 ≫ 

Cena vile je nešto manja od 3 miliona dolara

  • 0
Jaime King vila kuća

Foto: MLS / Planet / Profimedia

Mada još uvek privodi kraju svoj razvod od reditelja Kajla Njumena, američka glumica Džejmi King već preduzima korake ka novom stambenom početku.

Zapisi pokazuju da je 43-godišnja glumica, najpoznatija po ulozi južnjačke lepotice Lemon Brilend iz serije "Hart of Dixie", odlučila da proda svoj dugogodišnji dom u planinama iznad Beverli Hilsa, za nešto manju sumu od 2,8 miliona dolara.

Godine 2003, King je platila tačno milion dolara za ovu prelepu kuću, koju je navodno izgradio pokojni Volt Dizni za svoju ćerku, davne 1960, piše Dirt.com.

Ona je kasnije angažovala dizajnerku enterijera, Gabrijele Santjago, da srednjovekovnoj modernoj strukturi da potpuno novi pečat, odnosno da je preuredi. Tako imanje danas ima četiri spavaće sobe i tri kupatila, visoke plafone i svetiljke po maltene celom unutrašnjem prostoru.

Skrivena je na kraju tihe slepe ulice, koja se graniči sa kvartom Trousdale Estates. Dnevna soba je ukrašena mermernim kaminom i povezana sa trpezarijom koja ima staklena vrata od poda do plafona, a koja se neprimetno otvaraju u dvorište obloženo bambusom.

Kuhinja je opremljena betonskim pločama, drvenim oblogama i elementima, ručno izrađenom mesinganom sudoperom i vrhunskim uređajima. Ali, čini se da se glavna oaza za uživanje glumice Džejmi King nalazi na spratu.

Tu su udobni prostor za sedenje, odvojena kancelarija, kupatilo sa krovnim prozorom u kojem je postavljena kada/tuš. Zatim, privatna spavaća soba u prizemlju - savršena za goste ili rodbinu, a postoji i garaža za dva automobila.

Video: Ovo su cene izdavanja najtraženih stanova u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>