• 1

Minimalistička oaza glumca koji je obeležio kultnu seriju: "Boli me što prodajem ovo mesto..."

Imanje je veoma jedinstveno jer se nalazi nad izvorima geotermalne mineralne vode, tako da se cela kuća zagreva geotermalnom vodom, uključujući i zatvoreni bazen

  • 1
kuća vila Aaron Paul Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Američki glumac Aron Pol, najpoznatiji po ulozi u seriji "Breaking Bad", stavio je na tržište svoju fantastičnu modernu kuću, iz sredine 20. veka, za 1.349.500 dolara.

Dobitnik Emija je ovu rezidenciju pomenuo i u nedavnoj objavi na Instagramu.

Pol, inače rodom iz Ajdaha, rekao je da se, iako ga "boli" što prodaje ovo mesto, oseća "blagoslovlenim što je živeo u tom domu toliko godina".

Izgrađena 1959. godine, kuća je inspirisana radom Frenka Lojda Rajta, američkog arhitekte, a ima dve spavaće sobe. "Kuću je dizajnirao svetski poznati arhitekta Art Troutner (1921-2001)", kaže agent za nekretnine, a piše realtor.com.

Pored savršenog dizajna koji je agent opisao kao "veoma minimalistički", impresivna karakteristika kuće je zatvoreni bazen. I postoji razlog zašto se bazen baš uklapa u ambijenti.

Naime, imanje je veoma jedinstveno jer se nalazi nad izvorima geotermalne mineralne vode, tako da se cela kuća zagreva geotermalnom vodom, uključujući i zatvoreni bazen.

Dok ulazite u kuću, primetićete spektakularni bazen koji je centralna tačka. Takođe, nekretnina obiluje francuskim prozorima, tako da u nju dopire dosta prirodnog svetla iz svakog ugla kuće.

Kako vam se dopada?

Video: Kuća na točkovima: Penzioner našao idealno rešenje za život i putovanje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>