• 1

Ćerka Kralja popa počastila se novom vilom: Zov divljine zamenila "zvezdanom prašinom" Holivuda

Nekretnina poseduje mali umetnički, kao i muzički studio, zatim bioskop, bazen, saunu, SPA centar...

  • 1
Paris Jackson Foto: Profimedia/Sotheby's via The Grosby Group / Grosby Group

Paris Majkl Ketrin Džekson (24), model, glumica i muzičarka, inače ćerka pokojnog Kralja popa Majkla Džeksona, rešila je da divljinu kanjona Topanga zameni Holivudskim brdima.

Naime, Dirt.com piše da je mlada Amerikanka još bila tinejdžerka kada je kupila svoju prvu nekretninu u "hipi fazonu", u krševitim brdima između Malibua i doline San Fernando.

Navodno, rezidenciju je delila sa sa prijateljima, zbog čega su je nazivali hipi komuna, a kuća je imala pet spavaćih soba.

Sada, sa 24 godine, Paris je očigledno odlučila da promeni svoj stil života: prodala je prvu nekretninu i kupila kolibu u šumi, ali sa dosta holivudske zvezdane prašine koja joj je svakako u krvi.

Kuća je izgrađena 1940. godine, a nekada je pripadala Roku Hadsonu. Potom je "pala u ruke" kanadske pevačice K.D. Lang, a ona ju je prodala 2012. klavijaturisti grupe Maroon 5, Džesiju Karmajklu. On je, potom, oglasio imanje za prodaju po ceni od 4 miliona USD, ali ipak - očigledno je došlo do manjeg "obaranja cifre".

Kuća, inače, ima 3 spavaće sobe i 2 kupatila, a vredi 3,8 miliona dolara. Maltene se i ne vidi iza visokih zidova i kapija, tako da pruža potpuni komfor i privatnost.

Dirt.com dalje navodi da postoji i samostojeća garaža koju su Lang ili Karmajkl pretvorili u muzički studio, dok je kuća pripadala njima; dakle, nije jasno ko od njih dvoje se odlučio na takav potez.

Sve u svemu, nekretnina poseduje i mali umetnički studio. Fotografije kompletnog enterijera nisu dostupne, ali je poznato da glavni sprat kuće - podeljen na dva nivoa - navodno uključuje bioskop, kuhinju sa elementima od crvenog drveta i podno grejanje, zatim, dve spavaće sobe za goste i kamin koji greje i dnevnu sobu i trpezariju.

Nekonvencionalno, ceo donji nivo kuće je praktično posvećen primarnom apartmanu za spavanje, prepunom raznih pogodnosti - tu su kamin, prostor za sedenje, garderoba i plakar po meri, zatim renovirano kupatilo sa duplim toaletima i kadom.

Napolju su šumoviti tereni, bazen sa slanom vodom, SPA centar, samostojeća sauna, romantični vrtovi povezani vijugavim stazama.

Video: Ovo su cene izdavanja najtraženih stanova u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>