• 0

Poznati fudbaler prodao svoj kalifornijski raj: Ima studio za jogu, sportski teren, SPA, prelepi balkon

Uređenje oko kuće svedeno je na minimum, u cilju sprečavanja požara

  • 0
Jermaine Jones Foto: MLS / Planet / Profimedia

Nekadašnji američki fudbaler rođen u Nemačkoj, Džermejn Džons (41), prodao je svoje imanje u brdima iznad Malibua, u Kaliforniji, za 2,8 miliona dolara.

Planinsko skrovište je prvobitno kupio u maju 2020. za 1.895.000 dolara. U pitanju je elegantna kuća sa tri spavaće sobe i tri kupatila, iz 1980. godine, koja je nedavno i preuređena.

Posebno se izdvajaju prelepi drveni plafon, adaptirani ormarići i veliki prozori.

Jedinica raspolaže prostranom kuhinjom, koja ima ostrvo, zatim dnevnim boravkom i trpezarijom na glavnom spratu, potkrovlje u dnevnoj sobi koje se može koristiti kao smeštaj za goste; ima i porodičnu sobu, kućnu kancelariju/studio za jogu.

Napolju se nalazi natkriveno dvorište sa jedinstvenim, visećim krevetom, a na spratu je prostrana glavna spavaća soba sa ugradnim ormarom od kedrovine, SPA kupatilom i privatnim balkonom koji gleda na planinu.

Sadržaji na otvorenom uključuju bazen, ognjište, natkrivene prostore za zabavu i teren za sportove na pesku. Postoji i veliki kontejner za skladištenje i prilagođena šupa gde stoje bicikli i ostala vozila za rekreaciju. Kuća je u blizini planinarskih i biciklističkih staza, tako da je to prednost za sve ljubitelje aktivnosti u prirodi.

Uređenje oko kuće svedeno je na minimum, u cilju sprečavanja požara, piše Dirt.com.  Imanje takođe nudi samostojeću montažnu sobu za goste, iznutra obloženu obrađenim drvenim daskama.

Sportista rođen u Frankfurtu, od oca Amerikanca i majke Nemice, prethodno je posedovao vilu u Ensinu, koju je kupio krajem 2011. za 2,5 miliona dolara. Prodao je početkom 2018. za 3,2 miliona dolara. U

U proleće 2017. izdvojio je 4,875 miliona dolara za imanje u Kalabasasu, koje je u tajnosti prodato nešto više od dve godine kasnije, za 4,95 miliona dolara.

Video: Ovo su cene izdavanja najtraženih stanova u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>