• 0
 ≫ 

Stan princeze popa konačno na prodaju: Gleda na zaliv, košta 2 miliona, a prate ga ove kontroverze

 ≫ 

Stan je, u međuvremenu, postao predmet spora kada se pojavio tvit Džejmi Lin iz 2015. godine

  • 0
Britney Spears, Britni Spirs vila kuca Foto: Shutterstock, IMP Features / IMP Features / Profimedia

"Kontroverzni stan na Floridi, o kojem je sestra Britni Spirs, Džejmi Lin, tvitovala dok je slavna pevačica još bila pod starateljstvom (2008. ga je uspostavio njen otac, a onda je sud to ukinuo lani), stavljen je na tržište za 2 miliona dolara, saznaje Post.

Britni Spirs (41) je, navodi se, vlasnica te nekretnine. Ako se "približi" traženoj ceni, Amerikanka će ostvariti dobar profit, budući da je ona rezidenciju kupila za 920.000 dolara. Doduše, bilo je to davne 2001. godine, prema podacima Realtor.com.

Stan je, u međuvremenu, postao predmet spora kada se pojavio tvit Džejmi Lin iz 2015. godine, u kome je ona tvrdila da je njeno omiljeno mesto za odmor upravo stan u Destinu, koji se nalazi na severozapadu Floride, u Florida Penhendlu.

Tokom pokreta "Slobodna Britni" iz 2021. godine, dok je princeza popa još uvek bila "zaglavljena" pod starateljstvom oca, Džejmi Lin je tvrdila da nije dobila nikakvu finansijsku podršku od svoje sestre. Ali, tvit iz 2015. dokazuje suprotno.

 

Nakon što je njen tvit izazvao kritike, jer je Džejmi Lin, navodno, tvrdila da je suvlasnik stana, mlađa sestra popularne pevačice je na Instagramu odgovorila: "Ne posedujem stan i mogu da vas uverim da mi niko nikada nije kupio mesto na plaži, jer ionako više volim odmor u Ricu".

Sve u svemu, nekretnina o kojoj se toliko polemisalo, čini se da uskoro više neće pripadati nikome iz porodice Spirs, a evo nekoliko detalja o samom prostoru.

Ima tri spavaće sobe i tri kompletna kupatila, zauzima polovinu 10. sprata kondominijuma na plaži i ima panoramski pogled na zaliv. Imanje ima i prostrani balkon, visoke plafone, mermerne podove, kamin, zidove u staklu.

Ipak, konstatuje se da bi mogao da "prođe" kroz fazu renoviranja.

Kondominijum ili kondo, kako glasi skraćenica, danas je veoma popularan tip gradnje, a predstavlja naziv za stambenu zgradu u kojoj su stanovi lično vlasništvo pojedinca, dok se o zajedničkim prostorijama brine predstavnik ulaza.

To znači da stanari ne moraju sami da brinu o održavanju kompleksa, što im svakako olakšava svakodnevicu.

Video: Kuća na točkovima: Penzioner našao idealno rešenje za život i putovanje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>