• 8
 ≫ 

"Retko u ponudi, kroz šumu stižete za 45 minuta": Cena brvnare frapantna, skuplja od mnogih vila

 ≫ 

Da li je cena preterana ili mir u netaknutoj prirodi, zaista, "nema cenu"?

  • 8

U moru raznih oglasa za nekretnine, obično nam pažnju privuku oni koji po nečemu "štrče": da li je to previsoka cena u odnosu na ono što se nudi, ili loš, odnosno ekstravagantan enterijer, opis oglasa, i tome slično...

Ovaj put, reč je o brvnari od 300.000 evra, smeštenoj u planinskoj regiji Gorski kotar u Hrvatskoj. Da, dobro ste pročitali, za ovu malenu, prosečnu kućicu od drveta traže 2.260.350 kuna.

Oglas je objavljen danas, 16. septembra, i već ima više od sedam hiljada prikaza, a ovako vlasnici opisuju svoju nekretninu.

"Brvnara se nalazi na svega 100 metara od predivnog jezera u netaknutoj prirodi goranske šume, na terenu od 3.629 m2, sa izvorom pitke vode koji teče granicom terena. Šuma oko terena je raskrčena. Brvnara je izgrađena 1964, obnovljena je 2017. godine".

Dalje se ističe kako se do kućice dolazi čamcem na akumulator, za otprilike 25 minuta, ili splavom u toku leta, za isto toliko vremena. Ili, postoji opcija da do brvnare stignete kroz šumu, za 45 minuta.

"Ovo je nekretnina za osobe koje imaju avanturistički duh i potrebu za životom u netaknutoj prirodi. RETKO U PONUDI !!!", piše na kraju oglasa.

Inače, Gorski kotar se opisuje kao "idila na raskršću", koja obiluje prirodnim lepotama.

Pišite nam u komentarima kakav je vaš utisak u ovom oglasu? Da li je cena preterana ili mir u netaknutoj prirodi, zaista, "nema cenu"?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>