• 1

Razvod ili ne, vreme je za rastanak od ove kuće: Tom Brejdi prodaje raj na Floridi

Kuća ima masivni primarni apartman sa susednom kućnom kancelarijom i sopstvenim kupatilom

  • 1
Tom Brady, kuća, vila Foto: STELLAR MLS / Planet / Profimedia

Svet uveliko bruji o tome da se slavni sportista Tom Brejdi razvodi od svoje dugogodišnje supruge, supermodela Žizel Bundšen. Da li prodaja ove kuće ima neke veze sa tim ili ne, ne znamo, ali je došla "u pravi čas" da krenu špekulacije.

Zvezda američkog fudbala je oglasio za prodaju njihovu zajedničku kuću, smeštenu u kvartu Dejvis Ajlands (Florida, SAD), za 12,5 miliona dolara, piše Realtor.com.

Sedmostruki šampion Super Boula prvi put se preselio u suncem okupanu saveznu državu Amerike - 2020. godine, kada je napustio klub New England Patriots i počeo da igra za Tampa Bay Buccaneers.

Brejdi je u početku iznajmio kuću na Dejvis ostrvima, koja je u vlasništvu njegovog prijatelja, Dereka Džetera. Ipak, kako se ispostavilo, ova kuća mu nije pružila dovoljno privatnosti, te je Amerikanac odlučio da se preseli u kuću sa šest spavaćih soba na adresi 588 Riviera Drive.

Nejasno je da li je Brejdi kupio ili iznajmio kuću, premda je ona često bila "zvezda" na Instagram nalozima i njega i Žizel Bundšen. Fotografisali su trenutke iz kuće i pravili porodične video snimke.

Kuća ima masivni primarni apartman sa susednom kućnom kancelarijom i sopstvenim kupatilom, sa pogledom na zaliv Hillsborough . Primarna spavaća soba i kupatilo takođe imaju prozore od poda do plafona, a nekretnina poseduje i vinski podrum, lift i krovnu terasu.

Kuhinja, koja se otvara u veliku porodičnu sobu, ima mermerne ploče, Sub-Zero frižider i Wolf aparate. Napolju je otvoreni prostor praktično osmišljen za stanovanje - sa velikom trpezarijom i dnevnim boravkom, kao prilagođenim bazenom i SPA centrom koji gleda prema zalivu iza kuće.

Imanje se nalazi iza ugla od Džeterove kuće na Dejvis ostrvima, koju je prodao za rekordnu cifru od 22,5 miliona dolara u maju 2021. godine.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>