• 0
 ≫ 

Videli smo razne vile, ali ova je posebna: Nije čudo što košta papreno

 ≫ 

Glumica Gvinet Paltrou je u ovom domu provela detinjstvo, ali od 2006. nije u vlasništvu njene porodice

  • 0
Gwyneth Paltrow, porodična kuća, vila Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zadivljujući porodični dom, u kojem je Oskarom nagrađena glumica Gvinet Paltrou provela detinjstvo, sada je na prodaju.

Nalazi se u kalifornijskom kvartu Regent Square u Santa Moniki, i dostupan je na tržištu za čak 17,5 miliona dolara. 

Prelepu vilu su 1976. kupili glumičini roditelji, takođe poznata glumica Blajt Daner i pokojni Brus Paltrou, koji je bio reditelj i producent. Gvinet je tada imala samo četiri godine. Prema pisanju Forbsa, dom je izgrađen davne 1913. godine. 

Ali, nije Gvinet ta koja prodaje ovu kuću, budući da su je prodali 2006. Godine 2008. kupio je jedan poznati dizajner iz Pariza.

Agent za nekretnine koji prodaje ovu vilu pohvalio je njen kvalitet i umeće izrade, tako da ona bude prilagodljiva. Kaže da se razlikuje od konkurencije, jer dosta "preuređenih vila liče jedna na drugu".

Drugim rečima, dom u koji se holivudska lepotica uselila sa svega četiri godine, lako bi mogao biti kamen temeljac svakog sofisticiranog portfelja nekretnina.

- Vila se nalazi u tropskoj oazi iza žive ograde i kapija, na velikom placu. Iznutra i spolja vidi se moćna mešavina vrhunskih funkcija i ekstravagantnih nadogradnji, koje vrede svakog dinara i podižu imovinu na viši nivo - kaže Robert Edi, agent zadužen za njenu prodaju.

Dnevna soba je prostrana, sa kaminom, a postoje i kućni bioskop, kao i soba za goste. Kuhinja je u mermeru, i sadrži uređaje Wolf i Sub-Zero.

Nakon opsežnog renoviranja, nekretnina sada uključuje redizajn enterijera dnevne sobe i primarne spavaće sobe, kao i prelepo dvorište puno zelenila i raznolikog bilja, zatim osvetljenje, unapređene bezbednosne sisteme, novi sistem rezervnog generatora električne energije, garažu i kuću za goste.

Uređena bašta sa vijugavim stazama vodi do impresivnog bazena i SPA centra inspirisanog Balijem. Dvospratni pansion, koji se vodi kao "kuća za goste", nudi teretanu, suvu saunu, spavaću sobu i kancelariju.

Na prelepom imanju, pod suncem Kalifornije, svoje mesto je pronašao i salon u staklu za tri automobila, koji gleda na bazen. Nadograđeni sistemi koji mogu da obezbede rezervno napajanje, uključujući solarne panele, rezervne generatore, sigurnosne kamere i elektronski zatvorene ulaze, čine vilu 2020 Georgina savršenim mestom za život u jednoj od najpoželjnijih ulica u Santa Moniki.

Video: Ovo su cene izdavanja najtraženih stanova u Beogradu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>