• 0

Čarobnjak koji voli da pomaže drugima, novac ga ne zanima: Upravo je prodao svoj "raj" na Menhetnu

Engleski glumac je, prema procenama iz 2022, "težak" 110 miliona dolara

  • 0
Daniel Radcliffe sells Manhattan condo Avenue 8 / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zvezda filma "Hari Poter", Danijel Redklif, prodao je jedan od svoja dva stana na donjem Menhetnu, uzevši 5,3 miliona dolara od te prodaje.

Jedinica se nalazi na 11. spratu kondominijuma u kompleksu One Morton Square, a kupac je holandski magnat i CEO Suitsupply-a, Foke de Jong. Njegova kompanija je poznata po žustrim i kontroverznim reklamnim kampanjama.

Redklif, piše Dirt.com, nije značajno profitirao od ove prodaje budući da je stan kupio davne 2008. za 4,9 miliona dolara. Njujork Post je prvi izvestio o ovoj transakciji na - i dalje - usijanom tržištu nekretnina u SAD.

A sada malo o samom stanu...

U enterijeru preovlađuje kombinacija nekoliko mirnih boja, kao što su "šerpa" plava, braon, bež, crna, uz po koju zelenu biljku koja unosi vedrinu u prostor. Doduše, osvetljenost je zagarantovana i zbog direktnog probijanja sunčevih zraka kroz zidove od stakla.

Iz pompezne dnevne sobe pruža se panoramski pogled na horizont Nju Džersija, preko reke Hadson, a jedinica nudi i tri spavaće sobe, od kojih svaka dolazi sa sopstvenim kupatilom i ulazom.

Stan poseduje i elegantno uređenu kuhinju u obliku slova L, kao i televizor koji se može okretati, tako da možete gledati televiziju iz bilo koje sobe.

Ostali detalji uključuju automatizovane zavese za prozore, dva parna tuša, dva šanka za doručak i vešernicu. Poznato je i da uobičajeni troškovi iznose skoro 3.100 dolara mesečno i obuhvataju listu pogodnosti za pranje veša koje uključuju usluge portira, konsijerža, fitnes centar, dečju igraonicu, ostavu za bicikle i parking.

Drugi Redklifov stan na Menhetnu je u obližnjoj četvrti Noho, a kupljen je krajem 2007. godine za skoro 4,3 miliona dolara. U pitanju je rezidencija sa dve spavaće sobe i dva kupatila sa toaletima. Ova nekretnina se nekoliko puta tokom godina oglašavala u zakup, kao luks stan, a poslednji put prošle godine - po ceni od 14.500 dolara mesečno.

Engleski glumac (33) je, prema procenama iz 2022, "težak" nekih 110 miliona dolara. Kako piše Cosmopolitan, iako ima nekoliko lepih stanova (i, navodno, Savior dušek, pravljen po meri, od 17.000 dolara), Danijel nije mnogo zainteresovan za bogatstvo. Ili barem - za pokazivanje bogatstva.

Umesto toga, glumac koristi svoj novac da doprinese dobrotvornim organizacijama, kao što su Demelza Hospice Care for Children i Trevor Project, i uživa finansijsku slobodu da preuzme sve kreativne projekte koji mu se sviđaju.

Video: Kuća na točkovima: Penzioner našao idealno rešenje za život i putovanje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>