• 0

Bogataš sa misijom: Adrian poklanja milionsku vilu, nakon kontroverznog finala popularne emisije

Tokom haotičnog finala u nedelju uveče, prijateljski par je trijumfovao nakon što je prodao kuću za 5,6 miliona dolara

  • 0
the block 2022 Oz i Omar / Foto: Printskrin/YouTube/A Current Affair

The Block je popularna australijska emisija gde se parovi takmiče jedni protiv drugih u renoviranju doma, a onda ga prodaju na aukciji po najvišoj ceni, kako bi dobili novčanu nagradu i prošli kroz niz iskustava.

Pobednici Blocka-a 2022, ujedno i najveći otkako traje šou, jesu Omar i Oz, koji su naišli na razne kritike, ali i samouvereno odgovorili na njih - rekavši da je pobeda "zaslužena".

Omar Slaimankhel i Ozman "Oz" Abu Malik su u ponedeljak gostovali u emisiji A Current Affair, kako bi odbranili svoj profit "težak" 1,68 miliona dolara od prodaje imanja sa četiri spavaće sobe, u Gisbornu (Viktorija).

Tokom haotičnog finala u nedelju uveče, prijateljski par je trijumfovao nakon što je prodao kuću za 5,6 miliona dolara. Rejčel i Rajan su bili jedini drugi takmičari koji su osvojili priličnu sumu novca, odnevši kući 169.000,50 dolara. Tom i Sara-Džejn su otišli kući sa 20.000 dolara, dok preostali takmičari nisu uspeli da prodaju svoje imanje te noći.

Ali, evo šta je najzanimljivije u svemu.

Učesnik Adrijan Porteli je rešio da pokloni svoju vilu od 2,3 miliona dolara na Zlatnoj obali. Milioner je, naime, osramoćen u finalu ove sezone nakon što je optužen da je namerno povećao ponude za imovinu Oza i Omara pre njihove rekordne pobede.

Porteli (33) je otmeno stigao u Lambordžiniju, pozdravio Omara i Oza zagrljajem, i dao dobre ponude za njihovu imovinu pre nego što ga je ponuđač Deni Volis nadmašio. Omar i Oz su odbacili spekulacije da je Porteli bio tu samo da bi povećao ponude, rekavši da je on "ozbiljan kandidat za kupovinu njihovog doma".

Ali, to nije sprečilo širenje spekulacija, posebno nakon što je Porteli objavio fotografiju na kojoj uživa u bazenu sa Ozom i Omarom. Milioner sada, piše news.com.au, poklanja vilu od 2,3 miliona dolara, kao sledeću nagradu u ponudi svoje kompanije LMCT+.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Adrian Portelli (@adrian_portelli)

Kuća u mediteranskom stilu izgrađena je prošle godine i ima bazen sa pogledom na vodu. Porteli poseduje još jednu nekretninu na obližnjem ostrvu Hope i kaže da gradi još jednu kuću u komšiluku. Govoreći o kontroverzi oko licitiranja, kaže da ga ne zanima nijedna druga kuća iz ponude Block-a.

- Ljudi su mislili da sam lažni ponuđač i partner Omara i Oza. Jednostavno sam želeo da kupim kuću sa četiri spavaće sobe da bih je poklonio preko svog biznisa LMCT+, da dam običnim Australijancima šansu da osvoje kuću za koju su se svi vezali tokom njenog renoviranja u The Block-u. Nisam ja kriv, Deni je dozvolio da njegov ego stane na put tome, i podigao cenu do tačke u kojoj to nije imalo smisla, pa sam odustao - rekao je milioner.

Video: Kuća na točkovima: Penzioner našao idealno rešenje za život i putovanje

(Telegraf Biznis/Foto: Printskrin/YouTube/A Current Affair)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>