• 0
 ≫ 

Poslednji dan u 2022. za plaćanje četvrte rate poreza na imovinu

 ≫ 

Porez na imovinu fizičkih lica može se izmiriti i jednostavnim skeniranjem NBS IPS QR koda

  • 0
Stan kupovina ključevi od stana kuća kuće

Foto: Shutterstock

Rok za plaćanje četvrte rate poreza na imovinu fizičkih lica, za ovu godinu, ističe danas.

Narodna banka Srbije podseća da je samo sa Dina karticom moguće, bez provizije, izmiriti ovu obavezu na šalterima Uprave za trezor.

Kako je objavljeno na sajtu NBS, Dina karticom je, takođe, moguće platiti porez na dohodak građana, porez na promet motornih vozila, porez na dohodak građana na prihod od poljoprivrede i šumarstva i doprinose za obavezno socijalno osiguranje poljoprivrednika - na šalterima Uprave.

Isto tako, na šalterima Uprave za trezor mogu se, uz niske provizije, izmiriti i sve druge obaveze po osnovu javnih prihoda i obaveza prema korisnicima javnih sredstava - onima koji imaju podračune u Upravi za trezor i onima koji imaju račune u poslovnim bankama: mogu se platiti računi za struju, računi preduzeća JKP Infostan tehnologije i slično.

Porez na imovinu fizičkih lica može se izmiriti i jednostavnim skeniranjem NBS IPS QR koda sa rešenja na kojima je pripremljen ovaj kod i korišćenjem mobilne aplikacije banke u kojoj je račun.

Video: Ovako iz vazduha izgleda rekonstruisani put na deonici Novi Pazar - Tutin

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>