• 0

Pogledajte kako izgleda pravi tropski raj, a poznati par hoće da ga proda: Ipak, ne za male pare

Zid od koralnog kamena i red visokih palmi pružaju odličan "paravan" za privatnost između bazena i pristaništa

  • 0
Joe Jonas and Sophie Turner , Miami, Florida, kuća Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Slavni par Džo Džonas (pevač) i Sofi Tarner (glumica) rešili su da prodaju svoju prelepu vilu s Floride, za nešto manje od 17 miliona dolara (16.995 miliona).

Dizajner enterijera je Sara Ajvori, a kuća je izgrađena 1980. godine. Ima šest spavaćih soba i osam kompletnih kupatila.

Kako piše Dirt.com, čini se da je mladi moćni par iz šoubiznisa, pri čemu je Džonas jedan od trojice braće koji su osnovali bend "Jonas Brothers", a Tarner zvezda "Igre prestola" - odlučili da unovče to što su poznati iako su kratko boravili u vilu.

I ne samo to, kupili su je pre nešto više od godinu dana za mnogo manje novca, za "svega" 11 miliona dolara. Par se preselio u Majami iz Los Anđelesa, gde su prodali vilu u Ensinu za 15,2 miliona dolara, i to didžeju Zedu.

Doduše, ne možemo osporiti da aktuelna vila izgleda besprekorno, kao pravi tropski raj. Posebno je impresivan enterijer, gde dominiraju tople braon boje, sa notama ljubičaste, zelene, plave.

S druge strane, kuhinja je potpuno bela, sa ostrvom od mermera u centralnom delu i barskim stolicama. U listingu se dalje napominje da kuća odiše nekim specifičnim dizajnerskim momentima, kao što su pažljivo odabrani organski materijali, koji se koriste na inovativne i neočekivane načine.

Osim toga, ceo enterijer je dobro osvetljen zbog velikih prozora. Zidovi u jednom od kupatila, gde je smeštena kada, potpuno su stakleni tako da dok se banjate - možete da uživate u vodi i zelenilu spolja.

Joe Jonas and Sophie Turner , Miami, Florida, kuća Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Terasa je takođe veoma zanimljiva, deluje romantično i potpuno nesvakidašnje u odnosu na današnja "moderna" uređenja.

Na fotografijama ispod takođe možete videti kako je sve "skockano", jer reči često ne mogu da dočaraju lepotu nekog ambijenta.

Ostale karakteristike koje su nam zapale za oko jesu i vintidž venecijanski stakleni luster i stolice od bambusa.

Napolju, usred bujnog lišća, smaragdnih tepih-travnjaka i osvetljenog drveća, nalaze se kuhinja na otvorenom i dva bazena, jedan za odrasle, a drugi za mališane. Zid od koralnog kamena i red visokih palmi pružaju odličan "paravan" za privatnost između bazena i pristaništa, koje prolazi duž plovnog puta i omogućava lak pristup zalivu i otvorenim vodama Atlantika.

Agent za nekretnine zadužen za ovu prodaju, Karl Gambino, odbio je da otkrije za WSJ zašto su Tarner i Džonas odlučili da prodaju vilu tako brzo nakon useljenja. Ostaje upitno da li da li planiraju da ponovo kupe neku nekretninu u Majamiju, da se vrate u Los Anđeles ili, možda čak, da se presele u rodnu zemlju Sofi Tarner, a to je Engleska.

Video: Kuća na točkovima: Penzioner našao idealno rešenje za život i putovanje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>