• 3

Uselili su se u kuću koja nije sređivana decenijama: Sad se hvale domom kao iz časopisa, ovako su renovirali

"Nakon pet godina krvi, znoja i mnogo suza, konačno smo je napravili našim domom", rekli su vlasnici

  • 3

Najčešće kada vidite fotografije sređene nekretnine pomislite i da je za istu izdvojeno mnogo novca. Ali većina zanemari činjenicu koliko u stvari renoviranje jednog doma traje.

Par iz Britanije je kupio kuću, u koju kako kažu, nije ulagano decenijama. Njima je trebalo "samo" pet godina da od bezlične kuće naprave ono što mogu danas da nazovu svojim domom.

"Nakon pet godina krvi, znoja i mnogo suza, konačno smo je napravili našim domom", rekli su na svom TikTok nalogu.

Bezlični zidovi oplemenjeni su vedrim bojama, stari nameštaj zamenjen je izabranim komadima sa ukusom, a od tmurne trpezarije napravili su onu sa bibliotekom.

Sve su dodatno "začinili" sa mnogo biljaka u skoro svim prostorijama, a najveći zadatak im je bio "kako da zapuštenoj bašti povrate funkcionalan izgled".

Pre pet godina to je bio prazan, ograđen prostor, a danas mogu da se pohvale prirodnom ogradom od raznog drveća i žbunja, kao i prostorom za odmor.

Mnogi su pohvalili njihov trud, ali i pronašli "utehu" za svoje projekte.

- Tako mi je drago što ste rekli pet godina. Mi dolazimo do kraja prve godine i imam osećaj kao da ništa nismo uradili - napisala je jedna od korisnica, dok druga dodaje:

- Vaše strpljenje je za divljenje, kuća vam je prelepa.

Na snimku ispod možete pogledati kako je kuća nekada izgledala, a kakva je sada:

@mo.and.the.jungle.shelf Episode 1 | Before and after of our home renovation #beforeafterrenovation #ukhomerenovation #fixerupper ♬ I'm Good (Blue) - David Guetta & Bebe Rexha

Video: Zavirite u unutrašnjost prvih 3D kuća koje su spremne za useljenje

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmm

    18. novembar 2022 | 21:44

    Mrzim ove price gde pricaju da su renovirali kupatilo za 150 € a zamenili kihinju za 120 €, jos da su dodali 50€ i bazen bi napravili. Nemojte da lazete ljude, lepak za plocice kosta bar 150 €...

  • NBG

    19. novembar 2022 | 08:58

    Hmm ne mora da citira tekst. Jasno nam je na šta misli. Englezi možda ovo mogu da izvedu, a u našim prilikama bi bilo - kupiš ruinu, imaš ruinu. 10 godina bi prosečnoj porodici trebalo da je dovede u red prema našim cenama i prihodima.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>