• 1

Apartman Džefrija Epstajna u Parizu kupio bugarski biznismen: Koliko je novca iskeširao?

Najjeziviji deo stana čini specijalno izgrađena soba za masažu

  • 1
Jeffrey Epstein

Foto: ACAU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Apartman preminulog osuđenog seksualnog prestupnika i milijardera Džefrija Epstajna prodat je za više od 10 miliona evra bugarskom biznismenu koji je u Blumbergu identifikovan kao magnat za plastičnu ambalažu Georgiju Turčevu.

Apartman se prostire na otprilike 7.500 kvadratnih stopa (na oko 700 kvadratnih metara) i čini ga nekoliko stanova spojenih u jedan, koje je renovirao i resturirao čuveni dizajner eneterijera Alberto Pinto.

Sa visokim plafonima od 16 i više stopa (4 metara), apartman sadrži dnevnu sobu i salon sa rotondom pozicioniranu u jugozapadnom delu zgrade, odakle se pruža zadivljujući pogled prema Trijumfalnoj kapiji.

Tu si trpezarija i radna soba, čiji su zidovi obloženi ogromnim čupavim panelima od crvene kože. U zavisnosti od upotreba soba, apartman ima do sedam spavaćih. Najjeziviji deo stana, kako prenosi Dirt, čini specijalno izgrađena soba za masažu.

Podsetimo, Epstajn je prvobitno osuđen zbog seksualnog zlostavljanja maloletnih osoba 2006. godine, a sa sudom je sklopio dogovor o priznanju krivice i umesto zaprećene doživotne kazne zatvora, kažnjen je sa 13 meseci zatvora, zatim da isplati novac svojim žrtvama i da uđe u registar seksualnih napasnika.

U julu 2019. godine je ponovo uhapšen u Njujorku po federalnoj optužnici za trgovinu maloletnicima.

Neimenovani policijski zvaničnik naveo je tada da se Epstajn sumnjiči da je maloletnim osobama platio za masažu, posle čega ih je seksualno iskorišćavao.

Milioner pedofil pronađen je mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji 10. avgusta, a spekulisalo se da li je bilo reči o samoubistvu ili nasilnoj smrti.

Njegovo bogatstvo uključivalo je i dva privatna karipska ostrva, koja su sada na prodaju za čak 125 miliona dolara.

Video: Jedna noć u njemu vredi kao prosečna plata u Srbiji: Otvara se prvi plutajući rizort na svetu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    6. decembar 2022 | 12:31

    A gde su oni koji su koristili devojke kod Epstajna. Zato je morao umreti pre suđenja, zbog Bila K.i ostalih...

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>