• 6

Nova godina nove odluke: Prilika za kupovinu koja se ne propušta

Tokom praznika važiće specijalni uslovi kupovine

  • 6
Balkan Square Zlatibor Foto: Promo/ Balkan Square

Luksuzni stambeno-poslovni kompleks Balkan Square gradi se u samom srcu Zlatibora, na mestu glavne autobuske stanice. Odiše besprekornim komforom i prefinjenim stilom, koji budućim stanarima pružaju osećaj savršenog balansa između prirode i moderne arhitekture.

Svojim eksterijerom kompleks će doprineti raskošnijem izgledu centra, a ekskluzivni sadržaj pružiće jedinstveni doživljaj boravka na planini. Tokom praznika važiće specijalni uslovi kupovine i zato je ovo idealno vreme za investiranje u kupovinu stana na Zlatiboru.

Ponuda stanova

Balkan Square čine četiri lamele koje se grade fazno, a sastoji se od 637 stambenih jedinica i višenamenskih komercijalnih objekata. Među stambenim jedinicama raspoložive su garsonjere, jednosobni i dvosobni stanovi uz mogućnost izvođenja većih stambenih jedinica.

Sve stanove karakterišu visoki kvalitet završnih radova i izvrsna funkcionalnost. Takođe, u stanovima je odrađena tehnička priprema za postavku sistema za pametnu kuću, pomoću kojeg rezidenti mogu da regulišu osvetljenje, bezbednost, energetsku efikasnost i ostale aspekte automatizacije doma.

Balkan Square Zlatibor Foto: Promo/ Balkan Square

WELLNESS&SPA zona

Na poslednjem spratu kompleksa nalazi se specijalno dizajnirana WELLNESS&SPA zona. Prostrani bazen sa pratećim barom zauzimaće centralnu poziciju. Slana soba, sauna i parno kupatilo, samo su deo wellness programa koji će biti dostupan. Za one koji redovno vežbaju tu je kompletno opremljena teretana sa pogledom na bazen.

Balkan Square Zlatibor Foto: Promo/ Balkan Square

Dodatni sadržaji - Sve na jednom mestu

Kompleks Balkan Square imaće sopstveni tržni centar sa radnjama poznatih brendova, restoranima, barovima, objektima uslužne delatnosti i zabavnog programa. Za poslovna okupljanja tu je konferencijska sala opremljena po svetskim standardima. U okviru kompleksa nalaziće se zeleni park sa fontanom, koji će tokom zimskog perioda biti pretvoren u klizalište.

Balkan Square Zlatibor Foto: Promo/ Balkan Square

Boravak u ovom kompleksu koncipiran je s akcentom na očuvanju privatnosti i bezbednosti njenih stanara – od dvadesetčetvoročasovnog video nadzora, preko recepcije i profesionalnog održavanja, do garaže s kartičnim pristupom. Garaža će se prostirati na više podzemnih nivoa i sadržaće perionicu i servis za automobile, a kompleks će imati i privatnu autobusku stanicu. Takođe, Balkan Square će pružati uslugu prijema, odjave i izdavanja stambenih jedinica ukoliko se vlasnici odluče da izdaju svoju nekretninu.

Balkan Square Zlatibor Foto: Promo/ Balkan Square

Za više informacija o uslovima kupovine i dostupnim stanovima kontaktirajte +381 63 680 680; +381 63 344 700 ili putem mejla na prodaja@balkangschance.com. Prezentaciju projekata Balkan Square pogledajte na sajtu www.balkansquare.com.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kralj

    27. decembar 2022 | 11:23

    U jednim vestima kazu rat kuca na vrata, a u drugoj kupujte stanove na Zlatiboru !

  • Bane

    27. decembar 2022 | 18:02

    Vise prirode ima na Bezanijskoj kosi za manje para. A i humanije je.

  • Kun

    28. decembar 2022 | 16:05

    Povraća mi se od nepismenih i alavih investitora koji upropastiše lepu planinu i prirodu. Ako ne znate kako, skoknite bilo gde - Austrija, Slovenija, Italija i vidite kako se grade planinski centri u skladu sa prirodom. Ovo je Kaluđerica.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>