• 0

Zver među superjahtama: Predstavljen koncept broda od 77 metara sa akvarijumom za meduze

Može da smesti do 12 gostiju u četiri apartmana na glavnoj palubi i još četiri na donjoj

  • 0
Konceptualna superjahta nazvana je Swell Foto: M51 Concepts / Anthony Glasson / Ferrari / Profimedia

Kompanija "M51 Concepts" predstavila je koncept svoje nove superjahte duge 77 metara koja će poneti ime "Swell" prenosi superyahttimes.

Dizajner Entoni Glason kaže da njeno "ime daje inspiraciju za spoljašnji stil jahte" sa dugim i širokim linijama, oponašajući morske talase.

Minimalistički dizajn enterijera jahte omogućava da okruženje oko nje zablista u punom sjaju. Može da smesti do 12 gostiju u četiri apartmana na glavnoj palubi i još četiri na donjoj. Svi apartmani su jednakih veličina, sa prozorima od poda do plafona. 

Pogodnosti koje jahta nudi podjednako su impresivne kao i sam enterijer broda navodi superyahttimes.

Gosti mogu da uživaju u svim tipičnim aktivnostima, rezervisanim za ovakve brodove, kao što su teretana, velnes centar, bazen i vodeni sportovi.

Dragulj superjahte je njen otvoreni unutrašnji prostor za zabavu, zajedno sa trpezarijom, dnevnim boravcima, barom i višespratnim akvarijumom za meduze.

Što se tiče performansi, "Swell" će biti opremljen hibridnim pogonskim sistemima i pokretaće se kombinacijom jednog glavnog motora, tri električna generatora i baterije.

Video: Snimili smo dve super jahte u Nici, evo kome pripadaju

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>