• 2

Kupovina stana na Zlatiboru po specijalnim uslovima za sve porodice sa decom

Investiciono – građevinska kompanija Galens Invest je za sve porodice sa decom obezbedila specijalne popuste za kupovinu stana na Zlatiboru

  • 2
RUJ Mountain Residence & Spa Foto: Promo/ RUJ Mountain Residence & Spa

Za svako dete omogućen Vam je popust od 3% na cenu nekretnine.

Zlatibor je, zahvaljujući izuzetno povoljnoj klimi i prirodnim potencijalima koji ga krase, jedna od najatraktivnijih planina za porodični odmor. Imate priliku da, po specijalnim uslovima, obezbedite planinski dom za svoju porodicu, smešten na mirnom zlatiborskom proplanku.

Popust se odnosi na kupovinu Vašeg novog planinskog doma u savremenom stambenom kompleksu RUJ Mountain Residence & Spa. Ovaj jedinstveni kompleks će Vam obezbediti očuvanje veze sa prirodom, koja je ujedno i najbezbednije i najlepše okruženje za igru i odrastanje Vaših najdražih. Pored idiličnog prirodnog ambijenta, koji će svaki Vaš dan na planini učiniti posebnim, kompleks je odlično povezan i sa centrom Zlatibora, do kog uređenom pešačkom stazom stižete za manje od 10 minuta.

RUJ Mountain Residence & Spa Foto: Promo/ RUJ Mountain Residence & Spa

Iskoristite jedinstvenu priliku i obezbedite svojoj porodici planinski dom za bezbrižan i ugodan boravak na svežem vazduhu, na planini koja je postala omiljena destinacija za odmor velikog broja porodica iz čitavog regiona.

Za više informacija o ponudi pozovite broj: +381 64 895 57 05

Više informacija o kompleksu: https://ruj.rs/.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>