• 0

Sećate se hit filma "Odmor" iz 2006? Popularna koliba je sada dostupna na sajtu Airbnb

Kućica poseduje kamin, TV, internet, i nudi prekrasan pogled na dolinu i dvorište

  • 0
Kate Winslet, Kate Winslet Foto: Airbnb/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Holivudske dive Kejt Vinslet i Kameron Dijaz, kao i britanski zavodnik Džud Lo, glavne su zvezde romantične komedije "Odmor" (The Holiday), snimljene pre punih 16 godina.

Zaplet filma je, inače, vrlo neobičan: dve žene međusobno menjaju kuće, na neko vreme, kako bi promenile i način života, a pritom obe imaju ljubavne probleme.

Ajris (Kejt Vinslet) odlazi u Kaliforniju u Amandinu (Kameron Dijaz) kuću, a Amanda koja je mogul u LA-u odlazi na selo, u tradicionalnom engleskom stilu, i tamo upoznaje Grejama (Lo).

Upravo ta kućica, odnosno koliba, inspirisala je mnoge romantičare, a sada se i iznajmljuje putem sajta Airbnb, taman u vreme praznika.

Prelepa koliba ima tri spavaće sobe, tri kreveta i jedno kupatilo, i može da primi do petoro gostiju, a ono što se navodi kao glavna prednost u hladnim danima jesu podno grejanje, koje omogućava prijatne večeri uz film, i ručno oslikana kuhinja, idealna za ljubitelje kuvanja.

Kućica poseduje i kamin, TV, internet, i nudi prekrasan pogled na dolinu i dvorište.

Inače, ova nekretnina koja je dostupna za iznajmljivanje od januara 2023, pre skoro pet godina je bila dostupna za prodaju, za 650.000 funti. Vikendica pripada Džonu Bromliju i njegove supruzi Kresidi, koji su tek nakon kupovine 2019. odlučili da je iznajmljuju, kada su saznali da je "povezana" sa popularnim filmom.

Smešteno u srcu Surrey Hills, selo Holmbury St Mary je bogato šumom, gde ima dosta divljih životinja, a može se pohvaliti nekim od najboljih staza za šetnju u južnoj Engleskoj.

Za samo nekoliko minuta peške stižete do lokalnog paba, što ovu kolibu iz filma "Odmor" dodatno čini savršenim mestom za raskošni odmor, odnosno zimske čarolije.

Video: Hotel u kome noć košta 5.000 evra, piće 150: Zavirite u dragulj jezera Komo za one sa dubljim čepom

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>