• 3
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U 23 kvadrata na Novom Beogradu jedete, kuvate i spavate, a cifra paprena: Kažu da se "izda za 45 minuta"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U oglasu je prikazano više fotografija zgrade nego samog stana

  • 3

Garsonjere su jedan od najpopularnijih tipova nekretnine na svetu, a primera radi, lani je potražnja za studio apartmanima u Britaniji skočila za 71 odsto.

Suprotno nekome "logičnom" razmišljanju - što manje, to jeftinije, garsonjere su, ipak, skuplje od mnogih većih nekretnina. Naravno, pričamo o prosečnim stanovima, ne o penthausima i luksuznim dupleksima.

Opšte je poznato i da je period od rane jeseni do ranog leta udarni za vlasnike garsonjere, jer ih najčešće iznajmljuju studenti. Sa porastom tržišta nekretnina u zemlji i dramatičnim skokom cena kvadrata - i vrednost garsonjera je dostigla rekordne nivoe.

Tako se ovih dana, na Novom Beogradu u bloku 11a, prodaje garsonjera veličine 23 kvadrata za 76.000 evra. Ukratko, cena po jednom metru kvadratnom je oko 3.300 evra.

Stan se nalazi na visokom prizemlju, koje ima slabiju reputaciju od 1. i 2. sprata, zbog mogućih lakših provala, buke sa ulice, ulaska insekata itd.

Da li je 76.000 evra skupo za garsonjeru od 23 kvadrata u Beogradu?

Glasajte

Grejanje je centralno, što se može tumačiti i kao "minus" i kao "plus", zavisno od toga šta vam više odgovara, a ovako glasi opis:

"Ova lepa, funkcionalna garsonjera nalazi se na Novom Beogradu, u ulici Palmira Toljatija, u solidno održavanoj zgradi. Garsonjera se prodaje potpuno nameštena: opremljena kuhinja, dvosed, fotelja, trpezarijski sto, stolice, veš mašina, plakari i police. Grejanje je centralno, klimatizovano je, prozori su zamenjeni pre mesec dana. U blizini zgrade se nalazi sve potrebno za život, a velikim brojem linija gradskog prevoza povezana je sa svim delovima grada.

Odlična prilika kao investicija. Izdaje se bukvalno za 45 minuta!".

Podsećamo, pred kraj prošle godine pisali smo o još jednoj garsonjeri koja je izazvala pažnju na mrežama. Prodavali su stančić u Banovcima za 17.000 evra, a ljudi su burno reagovali jer im liči na hodnik i ima svega 12 kvadrata.

Video: Nagradna igra Uzmi račun i pobedi od ponoći preko aplikacije

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @

    25. januar 2023 | 16:45

    Dok je ovaca biće i šišanja

  • Jagodinka Simonović

    25. januar 2023 | 14:32

    Pa? Beograd, Novi Beograd, svaka roba ima svog kupca... ima ko će da kupi, ima ko će uzeti u najam... Hteli mi to ili ne Beograd je isto što i svaki glavni grad Evrope pa je i normalno da su cene više. Ko želi da kupi može da prođe jeftinije, ali svako hoće u Beograd...

  • Bgd

    25. januar 2023 | 19:15

    Ja sam izdao sobu u centru N. Beograda (gde je kvadrat astronomski) ali problem je sto podstanar kaze da ne moze da plati 60 evra , to mu je mnogo.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>