• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Luksuzan život Tajger Vudsa: Poseduje vilu na ostrvu gde samo najbogatiji mogu da je priušte

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Staklena staza povezuje dve odvojene nekretnine na imanju od 4 hektara

  • 0
Tiger Woods, Tajger Vuds, kuća, vila, ostrvo Foto: LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Profesionalni američki golfer Tajger Vuds može da se pohvali vilom od 49 miliona dolara smeštenu na Jupiterovom ostrvu na Floridi.

Prema pisanju u Architectural Digest-u, luksuzna vila nalazi se na prostranoj zemlji od 4 hektara, dok se sama struktura nekretnine prostire na 900 kvadrata i podeljena je na dva dela.

Jedan deo uređen je kao životni prostor golfera i prostire se na 300 kvadrata, dok je ostatak ostavljen za višenamensku zgradu u koju je smeštena teretana i vinski podrum.

Vudsov prostrani kompleks uključuje i golf teren. Jednom prilikom je rekao da je teren tako postavljen da može da igra iz svog studija na drugom spratu.

Takođe, nekretnina poseduje i 30 metara dug bazen, spoljni košarkaški teren, kao i teniski teren gde golfer provodi vreme sa svojom decom.

Tu je i staklena staza, koja povezuje odvojene delove nekretnine, koje smo ranije spomenuli, kao i velika kućica za čamce sa vezom.

Ovaj golfer čak poseduje i sobu za terapiju kiseonikom, pa tako čak i ne mora da napušta svoj dom kako bi dobio adekvatnu profesionalnu atletsku obuku koja mu je neophodna.

Kuća je izuzetno prostrana sa podovima od tamnog tvrdog drveta i velikim belim kamenim stubovima.

Pored glavne spavaće sobe, postoje još tri luksuzne spavaće prostorije. Centralni deo kuće zauzima velika trpezarija i kamin. Golfer poseduje i samostojeću garažu za zadivljujuću kolekciju automobila.

Jupiterovo ostrvo je ostrvo bogatih definitivno piše therichest.com, a Burt Rejnolds, Selin Dion i Kid Rok su samo neki od Vudsovih komšija.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>