• 15

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čitavu kuću daje za 13.500 evra, računi samo 1.500 dinara: Dobijate 5 ari placa, smokve, maline, orah

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Priroda je prelepa. Udaljeno od Beograda oko 35 kilometara", navodi se u oglasu

  • 15

U okolini Pančeva, tačnije u mestu Ivanovo, prodaje se vikendica od 48 kvadrata za svega 13.500 evra. Kažemo "svega", jer prema današnjem kretanju cena - i to ne samo nekretnina već i svega ostalog, zvuči gotovo neverovatno da vas kvadrat nekog stambenog objekta košta nepunih 300 evra.

Kako se navodi u oglasu, u pitanju je seoska kuća, starogradnja, izvorno stanje, a grejanje je etažno. Kuća ima jedan nivo, prostire se na 5 ari placa, a mesečne režije iznose 12 evra ili 1.400 dinara.

Ali, tu nije kraj iznenađenjima, tj. "caka" gotovo da i nema, osim što jesu potrebna određena ulaganja, po želji. Naime, kuća je uknjižena, odmah useljiva, ima vodu, struju, kao i pomoćne objekte, od kojih je jedan zatvoren.

Doduše, napomena je da voda nije uvedena u kuću.

Pančevačka vikendica se nalazi u neposrednoj blizini nacionalnog parka Ivanovačka ada, i kako se navodi, ima dve "održavane prostorije, kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu, dve česme u dvorištu...". Ono što je mana, jeste da poseduje poljski toalet.

Istovremeno, prednost je što je smeštena tik uz alfalt, u mirnoj ulici gde nema mnogo saobraćaja, tako da možete uživati u prirodi i tišini. Osim toga, iza kuće je šuma, a iza šume visok nasip i Dunavac.

"Priroda je prelepa. Udaljeno od Beograda oko 35 kilometara. Pogodno za pecaroše i ljubitelje prirode", piše dalje u oglasu. Ono što će naročito oduševiti sve, jeste divno uređeno dvorište bogato raznim voćkama.

Na raspolaganju su trešnje, višnje, jabuke, nektarine, smokve, lešnik, maline, grožđe, čičoka, jagode, zatim hortenzija i ruže. Ispred same kuće je orah.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goja

    12. mart 2023 | 09:59

    Kuca je za rušenje a cena je za plac.

  • Nebz

    12. mart 2023 | 10:13

    Jedino što od maja do kraja septembra NE MOŽE DA SE ŽIVI od komaraca...

  • Istina je...

    12. mart 2023 | 12:52

    ... da ko kupuje vikendicu dva puta se raduje.Prvi put kad je kupi, drugi put kad je proda!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>