• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Par koji živi u ovoj vili vam nikada ne bi pao na pamet: Tu su godinama, uprkos milionima dolara

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prvo je bila crkva, pa baletska škola, a sad dom slavnog ljubavno-muzičkog para

  • 0
Bijonse, Džej Zi, Nju Orleans Foto: PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Možda čak najpoznatiji ljubavno-poslovni par iz sveta šoubiznisa i muzike, Bijonse i Džej Zi, u ovoj prelepoj vili sa fotografija žive već godinama, i prepostavljamo da je razlog za to - velika emotivna vezanost.

Naime, nije retkost da zvezde poput njih često kupuje nove nekretnine, ali je ova specifična i zbog svoje kulture nastajanja. Drugim rečima, nije "još jedna više" skupocena vila u nizu.

Slavni par ne prestaje da intrigira javnost, a posebno zbog činjenice koliko zarađuju i da se ne "ustručavaju" da masno naplate svoje usluge. Pevačica je nedavno "odnela" čak 4 Gremija, nakon čega je i na "BRIT-u" primila nekoliko nagrada.

Tim povodom, od organizatora je tražila pola miliona dolara.

Ali, osim po životnom stilu i muzičkom ukusu/pravcu, Bijonse i Džej Zi se od mnogih kolega razlikuju i po tome gde "merkaju" svoje idealno boravište. Ne, to nisu ni Los Anđeles ni Njujork.

U pitanju je vila u Nju Orleansu, koju su svojevremeno platili 2,6 miliona dolara.

Površine je od oko 1.500 metara kvadratnih, ima visoke plafone i tri privatna apartmana od 100 kvadrata, rasprostranjenih na tri sprata.

Nalazi se u Garden distriktu, a zanimljivo je da je vila nekada bila prezbiterijanska crkva, izgrađena 1925. godine. Takođe, tokom jednog momenta tu je bila baletska škola.

Neverovatno, ali vila ima čak dvadeset i dve prostorije, uključujući sedam spavaćih soba i osam kupatila. 

Napravljeno je i nesvakidašnja, prefinjena trpezarija, zatim soba za sedenje i prijem gostiju, kao i biblioteka. Glavni apartman u kući ima prostrane garderobere, dok se privatno kupatilo sastoji od starinskog drvenog lavaboa, kade i zasebnog tuša.

Treba istaći i da prelepa nekretnina ima i zeleni krov na kom je posađena trava, a koji se koristi i kao dvorište.

Nakon što je postala baletska škola posle crkve, objekat je pretvoren u rezidencijalni prostor 2000. godine. Inače, u njoj je pre dve godine izbio požar, a na sreću - vila je u tom momentu bila prazna.

Video: Ovo je više od luksuza: Rijanina vila na rodnom Barbadosu izgleda kao kraljevska palata

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>