• 5

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najsavremeniji planinski rizort u ovom delu Evrope gradi se na Jahorini: Pogledajte kako će izgledati

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jahorina je, nakon još jedne uspešne zimske sezone, potvrdila epitet jednog od najatraktivnijih i najposećenijih skijališta u ovom delu Evrope

  • 5
Jahorina Mountain Resort & Spa Foto: Promo/ Jahorina Mountain Resort & Spa render

Zahvaljujući izuzetnom geografskom položaju i klimatskim uslovima, postala je omiljena destinacija velikog broja ljubitelja zimskih sportova, ali i onih koji bi tek želeli da se oprobaju na skijama ili bordu.

Sve više ljudi prepoznaje potencijale ove olimpijske lepotice, a u prilog tome svedoči i činjenica da interesovanje za kupovinu apartmana u najmodernijem planinskom kompleksu Jahorina Mountain Resort & Spa konstantno raste.

U pitanju je luksuzni rizort kompanije Galens Invest, koji se gradi na samoj ski stazi, na nadmorskoj visini od 1650 metara. Pored najbolje planinske lokacije, Jahorina Mountain Resort & Spa će gostima pružiti čitav niz sadržaja koji upotpunjuju boravak na planini: spa centar na preko 5.000 kvadrata, nekoliko restorana, ski bar, skijašnicu, igraonicu i mnogo drugih sadržaja.

Pogledajte kako će izgledati najsavremeniji ski rizort u ovom delu Evrope:

Sve informacije o uslovima za kupovinu apartmana, dinamici gradnje i sadržajima možete dobiti pozivom na brojeve: +387 66 033 222 i +381 66 033 222.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    25. mart 2023 | 21:37

    U Francuskoj su svi takvi zakup za 4 osobe na 7 dana je oko 130 evra po danu na skijalistu koje je oko 8 puta vece od Jahorine. Da li ce na Jahorini zakup biti bar 2 puta manji nego u Francuskoj? Kop dere sa cenama i Jahorina ce a nadamo se da snega nece biti ni narednih 10 godina pa neka deru sami sebe

  • Maximus

    25. mart 2023 | 13:27

    Zvao sam ih. Cenu neću da spominjem. Sve u svemu za jedan apartman na Jahorini kupićete 2 u centru Beograda. Kako mi je devojka iz agencije rekla za te pare koliko sam imao, mogu da vam ponudim apartman u Čanju.

  • FANTOM(68)

    24. mart 2023 | 16:20

    Ovako se to radi u Republici Srpskoj. Gradiš nešto što će ti doneti sigurnu dobit. To je ono kada imaš mogućnost zimskog turizma i u njega ulažeš. Još kada bi Federacija uložila u bob stazu na Trebeviću, objekte za ski skokove na Igmanu i ski staze na Bjelašnici uz dvorane za zimske sportove u Skenderiji i Zetri pa da BiH Bog ili ti Alah vidi.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>