• 3

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovo je najlepša ulica u Beogradu, a evo kako biste i vi s porodicom mogli da živite u njoj

Vreme čitanja: oko 3 min.

Da li znate gde će biti najlepša ulica u Beogradu?

  • 3
Belgrade Waterfront Foto: Belgrade Waterfront

Kada ste deca – najvažnija vam je igra, kada ste mladi – provod, a kada osnujete sopstvenu porodicu – sigurnost. Retki su oni krajevi u gradu koji mogu da zadovolje baš sve vaše potrebe, odnosno da vam deca odrastaju u zelenilu, imaju gde da se poigraju, kao i da je sve nadohvat ruke.

Srpska prestonica odavno se poredi sa svetskim metropolama i ne kaska kada je reč o svim potrebama moderne porodice. Tako snovi o "Velikoj jabuci" ili "udobnom životu u Skandinaviji" više nisu stvar prestiža, već mogućnost koju možete da dobijete u svom gradu, u najmodernijem i najpoželjnijem kvartu, Beogradu na vodi, i to po posebnoj pogodnosti – na 7 rata sa 0% kamate.

Ovde dobijate sve na jednom mestu – idealan kutak za život, posao i najlepše porodične trenutke. Zapravo, reč je o pravom "gradu u gradu", a to je ono što se danas i najviše traži kada se odlučimo da stanemo na neke nove stepenice života. Verujemo da je to posebno važno za one koji su trenutno u potrazi za novim domom.

Stoga, da li znate gde će biti najlepša ulica u Beogradu?

Novi stanovi u Beogradu na vodi biće useljivi već sledeće godine, i to već po ceni od 3.200 EUR+PDV po kvadratu

Paralelno sa izgradnjom Beograda na vodi, svoju novu fizionomiju dobija Savska ulica, koja počinje da važi za najpoželjniju ulicu u Beogradu. Zgrade useljive već sledeće godine se upravo preko Savske spajaju sa rekonstruisanim Savskim trgom i starim delom grada.

Pored obnovljene zgrade bivše Železničke stanice, planirana je i obnova zgrade Pošte, kojoj će rekonstrukcijom biti vraćen originalni izgled iz 1927. godine i epitet jedne od najlepših građevina prestonice. Iza fascinantne fasade nalaziće se dečiji interaktivni muzej i pozorište.

Belgrade Waterfront Dvojezična državna škola sa bazenom/Foto: Belgrade Waterfront

Prema planovima za dalju rekonstrukciju, Savska će biti oivičena drvoredom i uređenim trotoarima, te će stilom podsećati na arhitekturu starog jezgra grada.

Ovom transformacijom Savska će postati jedna od najatraktivnijih, a za zaljubljenike u duh starog Beograda verovatno i omiljena gradska ulica.

Stanari će imati i dodatnu pogodnost – u neposrednoj blizini će se nalaziti čak dve stanice budućeg metroa. Jedna će biti pored budućeg kreativnog centra Ložionica, a druga, na kojoj će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice, iza zgrade nekadašnje Glavne železničke stanice.

Dodatno, kada sledeće godine budu završene nove zgrade u okviru Beograda na vodi, sa unutrašnjim dvorištima za stanare okrenutim baš ka njoj, Savska ulica će postati definitivno jedna od najlepših u Beogradu. Stanarima ovih zgrada svi sadržaji će biti nadohvat ruke, odnosno na svega nekoliko minuta šetnje – prodavnice, restorani, kafići, Galerija, Sava Promenada, pekare, teretane, sportski centar BW Apollo, dečije igraonice, saloni lepote itd.

Zbog prostranih, funkcionalnih stanova i blizine buduće dvojezične državne osnovne škole sa bazenom, najmodernijeg vrtića, kao i Savskog parka, ove zgrade su idealne upravo za porodice sa decom. Novi stanovi će biti useljivi već sledeće godine, a cena kvadrata je već od 3.200 EUR+PDV.

Belgrade Waterfront Galerija, na samo par minuta šetnje/Foto: Belgrade Waterfront

Detaljnije informacije možete saznati na Prodajnom danu, koji će se održati 6. aprila u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi, a registracijom na sajtu svi zainteresovani moći će da rezervišu svoj termin i da u razgovoru s prodajnim savetnikom pronađu baš onakav stan kakav odgovara potrebama njihove porodice.

Koja je vama omiljena ulica u Beogradu, i po ponudi kvadrata i po lepoti?

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joksa

    31. mart 2023 | 12:48

    Nema lepšeg kraja,nema lepšeg "zavičaja" na Balkanu od Beograda na vodi!👬👬👬👬👬

  • Advokat

    31. mart 2023 | 17:40

    Od jedne od najružnijih ulica u Beogradu, nastaje zaista prelep bulevar. Za nekoliko godina, svi će zaboraviti hejterske napade na Beograd na vodi i biti ponosni na ovaj deo grada.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>