• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Promene u jednoj od vodećih kompanija za nekretnine: Pinar Jalčinkaja nova izvršna direktorka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jalčinkaja je vodila i usmeravala poslovanje za najveće platforme za maloprodaju nekretnina u zemlji

  • 1
Pinar Foto: MPC Properties

MPC Properties, jedna od najistaknutijih kompanija za nekretnine u regionu Jugoistočne Evrope koja svoje poslovanje zasniva na investiranju, razvoju i upravljanju nekretninama, imenovala je Pinar Jalčinkaju (Pınar Yalçınkaya) za novu izvršnu direktorku.

Gospođa Jalčinkaja ima više od dvadeset godine iskustva u poslovanju nekretninama koje podrazumeva ekspertizu u izgradnji, invenstiranju, razvoju, izdavanju, akvizicijama i upravljanju komercijalnim nekretninama. Tokom svoje karijere u multinacionalnim kompanijama, bila je odgovorna za brojne investicione projekte i operativno poslovanje.

Pre nego što se pridružila kompaniji MPC Properties, radila je kao izvršni direktor i član odbora u Multi Corporation, kao i u ECE Group ograncima u Turskoj. Jalčinkaja je vodila i usmeravala poslovanje za najveće platforme za maloprodaju nekretnina u zemlji.

„Radujem se dolasku u MPC Properties i prilici da podržim viziju kompanije kojom gradimo poslovnu zajednice sa svojim partnerima, omogućavajući prosperitet za sve, uz posvećenost razvoju najboljih inovativnih rešenja u industriji nekretnina na tržištu“ – rekla je Jalčinkaja.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miko

    31. mart 2023 | 19:46

    Videćemo dali i dalje treba da pumpa ili ispumpava Vec prepumpane cene nekretnina. I ona ce raditi kako joj narede nadležni.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>