• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda filma "Maverik" baškari se na novom imanju: Petosobna vila ima sve, osim bazena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako napolju nema bazena, ima dosta prostora da se jedan napravi, ali ovaj nedostatak kompenzuje prostrana krovna terasa

  • 0
Miles Teller, kuca vila Foto: Douglas Elliman / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zvezda Maverika, Majls Teler, kupio je raskošnu vilu u Los Anđelesu, a u njoj može da se nađe sve, od bioskopa do krovne terase opremljene za zabavljanje gostiju.

Sagrađena 2015. godine i nedavno renovirana, imanje se nalazi ušuškano između dva luksuzna naselja. Ispred nje nalazi se prostrano dvorište sa prilazom za vozila koja se parkiraju u garaži sa dva garažna mesta.

Iza prelepe bele fasade krije se pet spavaćih soba i sedam kupatila, a stambeni deo se pruža na 550 metara kvadratnih otvorenog prostora, raspoređenog na tri sprata, između prelepih podova od punog drevata i visoke tavanice.

Na glavnom spratu nalazi se dnevna soba sa velikim kaminom i staklenim vratima koja izlaze na pokrivenu terasu koju krasi još jedan kamin.

Na istom spratu nalazi se elegantna trpezarija okružena zidovima prepunih flaša vina. Iz dnevne sobe ulazi se u kuhinju u čijem se centru nalazi veliko ostrvo i kuhinji uređaji poslednje generacije.

Po želji napravljene stepenice vode do sprata sa četiri spavaće sobe koje imaju terase sa pogledom na okean, velike ormare, kupatila sa kadom i tuš kabinom.

Na donjem spratu nalazi se bioskop, kao i kancelarije i teretana. Iako napolju nema bazena, ima dosta prostora da se jedan napravi, ali ovaj nedostatak kompenzuje krovna terasa sa koje se pruža neverovatan pogled na planine koja je okružuju.

(Telegraf Biznis)

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>