• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva transformacija karavana, pritiskom na jedno dugme! U tren oka postaje apartman sa terasom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuhinja je mala, ali praktična, dizajnirana tako da ima jedan pult ili dva. Sadrži sudoperu, plinski kotao, frižider i zamrzivač

  • 1
Pritiskom na dugme ovaj futuristički karavan se pretvara u stan sa terasom! Foto: W2 / Ferrari / Profimedia

Početna cena za ovaj futuristički karavan, dugačak 9 metara, iznosi neverovatnih 270.000 dolara, ali će vas "oboriti s nogu" njegove mogućnosti.

U skladu sa potencijalom vozila, može rasti i cena, onda kada kupac odluči da "dodaje" opcije i prilagođavanja. Jedinstveni karavan je dizajnirala arhitektonska firma W2, sa sedištem na Novom Zelandu.

Ono što ovu prikolicu čini drugačijom jeste to što ima automatizovani hidraulički sistem koji joj omogućava da se okrene i da se napravi dvodelni prostor sa velikom palubom i glavnom kabinom koja može da primi do šest osoba.

Takođe, može se otvoriti i zatvoriti za manje od minuta.

I drvo tikovine se savršeno uklopilo u ovaj moderan dizajn, a ne treba da vas brine ni eventualno lošije vreme, jer možete biti pod nastrešnicom u svom prelepom ambijentu.

Lako možete da postavite i nameštaj za kampovanje da biste uživali u pogledu, pa čak i da izaberete da postavite komarnike, kako biste se zaštitili od insekata.

Glavna kabina uključuje prostranu trpezariju, dobro osvetljenju zahvaljujući prozorima. Tu su postavljene i klupe, gde udobno može da sedi do šest osoba, a ovaj deo se može koristiti i kao prostor za spavanje, jer se trpezarija pretvara u dva odvojena kreveta ili jedan bračni krevet.

Pritiskom na dugme ovaj futuristički karavan se pretvara u stan sa terasom! Foto: W2 / Ferrari / Profimedia

Kuhinja je mala, ali praktična, dizajnirana tako da ima jedan pult ili dva. Sadrži sudoperu, plinski kotao, frižider i zamrzivač.

Kupatilo je rađeno u obliku slova L, i smešteno je odmah iza kuhinje; tu su ugaoni toalet, lavabo i prostrana tuš kabina, a krovni prozor donosi još više svetlosti.

Pritiskom na dugme ovaj futuristički karavan se pretvara u stan sa terasom! Foto: W2 / Ferrari / Profimedia

Spavaća soba se nalazi na samom zadnjem delu karavana, elegantna je i udobna, i ima dva velika prozora. Takođe, ima dosta prostora za odlaganje prostor, uključujući ormar i noćne ormariće.

Noću nastaje prava magija, kada je karavan prelepo osvetljen.

(Telegraf Biznis)

Video: Kuća na točkovima: Penzioner našao idealno rešenje za život i putovanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>