• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovo su najskuplje kuće Tomija Hilfigera: Od luksuznog imanja na selu, do penthausa u Njujorku

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Hilfiger je 1985. godine osnovao sopstvenu  modnu kompaniju, koja je odmah postala poznata po svom jedinstvenom i prepoznatljivom stilu

  • 1
Tomi Hilfiger kuća vila 36,9 miliona dolara Foto: ZILLOW/TNI PRESS LTD. / IMP Features / Profimedia

Tomi Hilfiger, poznati američki modni dizajner poseduje neke od najskupljih kuća na svetu. Radi sa dizajnerima i umetnicima na stvaranju jedinstvenih dizajna koji imaju snažan lični pečat.

Kao tinejdžer, Tomi se zainteresovao za modu i počeo da pravi sopstvenu unikatnu odeću. Kasnije se preselio u Njujork i započeo svoju modnu karijeru u maloprodaji, radeći za razne prodavnice i kompanije širom grada. Kasnije, 1985. godine, Tomi je osnovao sopstvenu  modnu kompaniju, koja je odmah postala poznata po svom jedinstvenom i prepoznatljivom stilu, piše therichest.com.

Zarađen novac ulagao je, između ostalog, i u nekretnine, pa sada može da se pohvali činenicom da je vlansik nekih od najlepših svetskih vila. Rezidencije Tomija Hilfigera su tradicionalne i elegantne. Od njegove zadivljujuće vile na Holivudskim brdima, do penthausa u Njujorku, predstavljamo vam kuće Tomija Hilfigera vredne više miliona dolara:

Golden Beach Mansion - 17,3 miliona dolara

Kuća Tomija Hilfigera na Floridi je luksuzna vila u mediteranskom stilu u prestižnoj zajednici "Golden Beach". Imanje od 14.000 kvadratnih metara ima šest spavaćih soba, bazen i privatnu plažu. Dizajn enterijera kuće inspirisan je primorskom lokacijom, sa svetlim i prozračnim sobama uređenim u neutralnoj paleti boja.

Kuće Tomija Hilfigera Foto: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Palm Bič, Florida - 36,5 miliona dolara

Villa Florida, Palm Beach je zapanjujuća vila u mediteranskom stilu u srcu Majamija. Imanje ima tri spavaće sobe i četiri kupatila i predivan bazen na jezeru. Dizajn enterijera rezidencije inspirisan je arhitekturom mediteranske dekorativne umetnosti, sa jarkim bojama i geometrijskim šarama.

Tomi Hilfiger kuća vila 36,9 miliona dolara Foto: REALTOR / Planet / Profimedia

Vila Hollywood Hills, Kalifornija - 24,5 miliona dolara

Ova vila na Holivudskim brdima je zapanjujuća nekretnina u ekskluzivnom kvartu Los Anđelesa. Rezidencija sa četiri spavaće sobe ima bazen, otvoren životni prostor i zadivljujući pogled na grad. Dizajn enterijera vile je elegantan i minimalistički, čistih linija i neutralne palete boja.

Tomi Hilfiger kuća vila 36,9 miliona dolara Foto: ZILLOW/TNI PRESS LTD. / IMP Features / Profimedia

Kuća na plaži u Nantuketu, Masačusets - 27 miliona dolara

Ovo je šarmantna vikendica u stilu Nove Engleske. Imanje ima četiri spavaće sobe, bazen i zadivljujući pogled na okean. Dizajn enterijera kuće kombinuje nautičke elemente sa plavim i belim dekorom.

Moda Nedelja mode Njujork Metropoliten muzej Met Gala Foto: Tanjug/AP

Round Hill Estate, vila - 31 milion dolara

Imanje se nalazi severno od Njujorka i prostire se na 10 hektara. Imanje je prepuno umetnosti i antikviteta. Spoljašnji prostor je tako impresivan, sa uređenom baštom i vodopadom. Unutrašnjost imanja sadrži fuziju gotike i drugih elemenata dizajna, uključujući visoke plafone, prostrane prozore i stolariju. Imanje je okruženo predivnim pejzažom i pruža vlasniku mir.

Kuće Tomija Hilfigera Foto: REALTOR / Planet / Profimedia

Imanje u Griniču, Konektikat - 31,4 miliona dolara

Glavna rezidencija Tomija Hilfigera je impresivna džordžijanska vila na 22 hektara u Griniču, u Konektikatu. Kuća ima osam spavaćih soba, teniski teren, bazen i privatno jezero. Dizajn enterijera kuće uključuje klasične i moderne karakteristike, sa bogatim ukrasima i umetničkim delima koji krase zidove.

Kuće Tomija Hilfigera Foto: Sotheby's via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Penthaus Plaza Hotel, Njujork - 50 miliona dolara

Stan se nalazi u poznatom hotelu Plaza i ima spektakularan pogled na Central Park. Stan je površine oko 915 kvadratnih metara i ima tri spavaće sobe, tri kupatila i ogroman dnevni boravak. Unutrašnji dizajn stana je klasičan i luksuzan, sa visokim plafonima, mermernim podovima i finim nameštajem. Od svog završetka 1907. godine, zgrada je bila popularna među poznatim ličnostima.

Kuće Tomija Hilfigera Foto: Streeteasy/DElliman/Splash / Splash / Profimedia

Ostrvska vila, Karibi - 200 miliona dolara

Tomi ima vilu na ekskluzivnom ostrvu Mastik na Karibima. Mastik je malo privatno ostrvo koje je deo Svetog Vinsenta i Grenadina i poznato je po svojim osamljenim plažama i ekskluzivnim vilama. Island Vila je zapanjujuća nekretnina sa pet spavaćih soba koja može da spava do deset osoba.

(Telegraf Biznis)

Video: Jedna noć u njemu vredi kao prosečna plata u Srbiji: Otvara se prvi plutajući rizort na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    18. maj 2023 | 13:16

    Stvarno savrsenstvo bez mane. 😍sve sve. Obozavam ovaj brend, jednostavan i savrsen, kao sve sto posjeduje.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>