• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolja prilika za kupovinu nekretnine u Vrnjačkoj Banji!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Želite li da tople, prolećne dane provodite van grada?

  • 3
Zepterme Vrnjačka Banja Foto: Promo/ Renderi

Vrnjačka Banja i "Zepterme" imaju odgovor koji tražite! Pažljivo dizajniran kompleks koji se nalazi izvan užurbanih gradskih ulica, u srcu najpoznatijeg banjskog odmarališta u Srbiji, poziva vas da uživate u jedinstvenoj oazi mira i revitalizacije. Nov koncept na srpskom tržištu, "Zepterme" nudi potpuno opremljene luksuzne apartmane koji će promeniti vašu svakodnevicu.

"Zepterme" je okružen prirodom, bujnim zelenilom i slikovitim krajolikom, i zato je boravak u ovom kompleksu pravi odmor za dušu i telo. Želja da se opustite u apartmanima koji su opremljeni izuzetno kvalitetnim materijalima, od stolarije i keramike pa sve do nameštaja i bele tehnike, bila je investitorova ideja vodilja. Odišući komforom i vrhunskim kvalitetom gradnje, "Zepterme" kompleks ima i dvadesetčetvoročasovnu recepciju, obezbeđenje i helidrom na krovu, dok je za ljubitelje šopinga u prizemlju tržni centar. Od dodatnog sadržaja, svim stanarima su na raspolaganju wellness, spa i relax zona, salon lepote, brojne sportske aktivnosti, kao i veliki broj ekskluzivnih restorana i prodavnica koje se nalaze kako u samom objektu, tako i u njegovom najbližem okruženju. Još jedna od prednosti ovog luksuznog kompleksa jeste ta što svoje stambene jedinice možete izdavati i tako steći dodatni izvor stabilnog prihoda.

Zepterme Vrnjačka Banja Foto: Promo/ Renderi

Jednosobni stanovi su već prodati, ostao je ograničen broj dvosobnih i trosobnih, kvadratura od 43 do 183 metra kvadratna! Zato požurite i ugrabite ovu jedinstvenu priliku za kupovinu vašeg novog doma u prirodi.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>