• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zavirite u luksuzni penthaus Keti Peri: Nalazi se u skupocenoj kuli i košta 11 miliona dolara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Peri ga je kupila od modne dizajnerke Garmin Džen Kao, koja ga je 2016. godine platila 9,3 miliona dolara

  • 0
Katy Perry, Keti Peri

Foto: The Agency / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pevačica Keti Peri pridružila se privilegovanoj manjini koja poseduje imanje u kultnim Sijera kulama u zapadnom Holivudu koje je dizajnirao Džek A. Čarni. Pevačica je za svoj novi dom na Holivudskim vrdima izdvojila 11 miliona dolara, postavši tako komšinica Sandri Bulok, Kortni Koks, Oziju Ozbornu, Adamu Sendleru i Šer.

Stan od skoro 300 kvadratnih metara, koji  zapravo čine dve povezane jedinice kombinovane u jedan stan, poseduje dve spavaće sobe i tri kupatila, a Peri ga je kupila od modne dizajnerke Garmin Džen Kao, koja ga je 2016. godine platila 9,3 miliona dolara.

Kuću je Kao prilagodila sebi, nameštajem rađenim po meri, sa plišanim crvenim bioskopom ukrašenim umetničkim delima. Tu je i ugrađeni deo za jogu, šank od drveta u kuhinji i automatizovane zavese za zatamnjenje koje štite staklene zidove obrubljene čelikom, koji pružaju pristup balkonu i pogledu na kanjon.

Tamni pod od oraha i odgovarajuća vrata nude kontrast belim zidovima jedinice. U kuhinji se nalaze vrhunski aparati od nerđajućeg čelika i kameni pultovi sa nizom stolica od braon kože.

Ostali detalji uključuju ostavu, privatnu kancelariju i glavno kupatilo koje je obloženo belim mermerom i ima kadu kliznim staklenim vratima sa pogledom na valovita Holivudska brda.

Peri i njen verenik, glumac Orlando Blum, održavaju svoje imanje u Montesitou iz 1930-ih, koje su kupili za 14,2 miliona dolara 2020. godine.

(Telegraf Biznis)

Video: Stan u Beogradu ili na Zlatiboru: Šta je isplativije i unosnije?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>