• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Idealno za etno selo ili kompleks": Nude imanje u Vrdniku sa 750 stabala kajsija, a cena je paprena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Plac se nalazi na 2 kilometra od predviđenog izlaza tunela kroz Frušku Goru

  • 1

Vrdnik, jedno od najlepših vojvođanskih sela, nalazi se u severoistočnom delu opštine Irig i broji nepunih 4.000 stanovnika. Tiho je i mirno, ali to nimalo ne utiče na njegovu "popularnost" kod brojnih domaćih turista.

Okruženo obroncima Fruške gore, i udaljeno svega pola sata od Novog Sada i oko 60 minuta od Beograda, ovo mesto u poslednje vreme mami sve koji su zainteresovani za provođenje više vremena u prirodi ili, čak, za kupovinu imanja/kuće.

Da li je ova cena nerealna - procenite sami, ali ovaj put analiziramo oglas za prodaju imanja upravo u Vrdniku, i to po ceni od skoro milion evra, tačnije 978.500€.

Ovo je opis oglasa:

"Prodaje se imanje ukupne površine 24.887 m2. Na placu se nalazi prelepa kuća karakteristične arhitekture, zemunica. Imanje je uknjiženo. Gradska voda i struja, pored ima i sopstveni izvor kvalitetne vode, što je idealno za budući kompleks bazena, solarne panele, prelep pogled. Nalazi se na 2 km od predviđenog izlaza tunela kroz Frušku Goru, 5 km do Iriškog venca – staza zdravlja. Isto tako urbanističkim planom prolaziće put pored samog placa koji od Vrdnika izlazi na auto-put".

Dalje se navodi kako je na placu i voćnjak, sa 750 stabala kajsija, 200 stabala šljiva, 30 stabala oraha i 10 stabala trešanja.

"Imanje je idealno za mini turistički kompleks ili etno selo".

Iznad možete videti i fotografije imanja, kreirane negde na zimu. Bilo da više volite zimsku idilu ili letnji ambijent, pišite nam u komentarima kakvi su vaši utisci o ovom imanju i da li vredi tih para?

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YU

    6. jun 2023 | 18:57

    Pa ovo je ispod 40 eur/ m2. Ako je ovako kako pise onda je to JEFTINO.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>