• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dženi "iz bloka" ipak više voli luksuz: U novoj kući ima salon, 24 kupatila, sportski teren, teretanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostali sadržaji uključuju garažu za 10 automobila i dodatni parking van ulice, slobodan za još 80 automobila

  • 1
kuća j lo, ben aflek Foto: COMPASS/TNI PRESS LTD. / IMP Features / Profimedia

Jedna od najintrigantnijih ljubavnih parova iz šoubiznisa, Ben Aflek i Dženifer Lopez, potrošili su 60,9 miliona dolara na vilu u Beverli Hilsu (Los Anđeles, Kalifornija).

U pitanju je elitni grad u zapadnom delu okruga LA, gde mnogo poznatih živi i ima svoje pompezne, skupocene vile.

Ipak, ova je po mnogo čemu jedinstvena. Rekli bismo da su Dženi "iz bloka", poznata kao Džej Lo, i njen partner, čuveni američki glumac, uložili mnogo truda, napora i novca kako bi sebi izgradili porodični raj.

Par je, inače, poslednje dve godine proveo tražeći sebi idealni dom, a konačno se nastanio na raskošnom imanju u naselju Benedikt Kanjon. Imanje je dostupno već 5 godina, a prvobitno je bilo procenjeno na čak 135 miliona dolara.

Poslednja cena je bila 75 miliona dolara.

Kuća ima deset spavaćih soba, a izgrađena je 2000. godine. U 2017, jedan vrhunski programer je potrošio silne novce dajući zastareloj vili novi, savremeni izgled, odnosno kompletno je renovirao.

Takođe je izgradio poseban sportski kompleks sa zatvorenim terenom, dnevnim boravkom, teretanom i bokserskim ringom, kao i kućom za obezbeđenje, gde se nalaze dve spavaće sobe.

Ostali sadržaji uključuju garažu za 10 automobila i dodatni parking van ulice, slobodan za još 80 automobila, zatim natkriveni paviljon za zabavu sa potpunom otvorenom kuhinjom, infiniti bazen, travnate površine za igru i čak 24 kupatila.

Imanje se nalazi u diskretnoj zatvorenoj zajednici i dodatno je obezbeđeno sopstvenim ogromnim kapijama, tako da je ovaj kompleks, zapravo, prava tvrđava.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>