• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rod Stjuart ne da svoju velelepnu vilu na Beverli Hilsu "ni za peni ispod" 70 miliona dolara

Vreme čitanja: oko 2 min.

Muzičar je imanje od tri hektara kupio 1991. godine za 12 miliona dolara, a zatim je tražio od čuvenog arhitekte da dizajnira vilu sa devet spavaćih soba i 14 kupatila

  • 0
Rod Stewart Bewerli Hills mansion Foto: MLS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ser Rod Stjuart ne želi uopšte da pregovara oko cene svog velelepnog imanja na Beverli Hilsu koje je kupio davne 1991. godine za 12 miliona dolara. Smeštena u brdima iznad Holivuda, Stjuartova masivna vila košta 70 miliona dolara, a poznati pevač je ne da ni za peni manje od toga.

- U suštini, ne želim da je prodam, a ni deca ne žele da je prodam. Ima previše lepih uspomena. Živim u Los Anđelesu od 1975. godine i obožavam to mesto - rekao je Stjuart za magazin People.

Zato je nepokolebljiv, piše FOX Business.

- Neću uzeti ni peni ispod onoga što sam tražio - rekao je on.

Stjuart je na turneji po Evropi tokom celog leta.

- Dozvolite mi da razjasnim jednu stvar: Nisam nikada rekao da je LA toksičan. Nije toksičan. Možda jeste za druge ljude, ali ja sam imao neke od svojih najboljih zabava i godina u Los Anđelesu. Ponekad je vazduh malo prljav, ali ja volim LA - kaže on.

Muzičar je imanje od tri hektara kupio 1991. godine za 12 miliona dolara, a zatim je naručio od čuvenog arhitekte Ričarda Landrija da dizajnira vilu sa devet spavaćih soba i 14 kupatila.

Privatnost je najvažnija za pevača, pa imanje ima veliku kapiju na ulazu u komšiluk i još jedan set duplih kapija smeštenih na dugačkom prilazu koji vodi do kitnjastog prebivališta.

Trospratna kuća od 2.600 kvadrata uokvirena je raskošnim dvostrukim vratima koja se otvaraju u veliki foaje, odišući osećajem prefinjenog luksuza.

Organizovanje velikih zabava i događaja ili intimnih večeri bilo je olakšano u kući iz snova zabavljača, sa drvenim podovima i ručno oslikanim barom koji uključuje francuska vrata koja vode do natkrivene lođe.

Prozračna, gurmanska kuhinja je dizajnirana da obezbedi prostor za ketering i ima dve dnevne sobe sa obe strane, jednu za čaj i drugu sobu sa kaminom, u pravom Britanskom maniru.

Biblioteku krase drvene police za knjige od poda do plafona i mermerni kamin koji vodi u dizajnerski salon sa prelepim mermernim i drvenim podovima, ali i u veliku prostoriju za projekcije.

Pozorište se takođe otvara u privatni prostor za sedenje na otvorenom i travnjak, koji uključuje 10 metara visoku vodopadnu fontanu.

Dvostruko stepenište vodi do privatnih odaja, uključujući primarnu spavaću sobu sa duplim kupatilima, masivnim plakarima i velikom natkrivenom terasom sa pogledom na bazen.

Stjuartova mega vila takođe uključuje masivni teren za motore i garažu za pet automobila, pored kuće za goste sa četiri spavaće sobe i pet kupatila.

(Telegraf Biznis)

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>