• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kako enterijer utiče na produktivnost i uspeh u poslovnom prostoru

Vreme čitanja: oko 3 min.

Lepo dizajniran i pametno iskorišćen enterijer ima moć da unapredi način na koji funkcionišemo i poboljša našu produktivnost

  • 0
Ikea Foto: Bojan Korolija

Nameštaj koji je praktičan i ergonomski dizajniran nam omogućava da se osećamo udobno i da efikasno obavljamo svoj posao. Estetski privlačan dizajn, pravilno osvetljenje i dobro organizovan prostor poboljšavaju koncentraciju, motivaciju i saradnju. Ovo je posebno značajno za današnji poslovni svet, u kojem mala i srednja preduzeća igraju ključnu ulogu u stvaranju novih radnih mesta i ekonomskom razvoju.

Kompanija koja prepoznaje važnost dobro uređenog prostora jeste IKEA, čiji se dizajneri prostora svesni koliko su estetika i funkcionalnost važni za uspeh poslovanja. Dobro osmišljen dizajn enterijera ključan je za stvaranje radnog okruženja u kojem se osećamo produktivnije i kreativnije. Sa ovim na umu, IKEA Srbija pokrenula je IKEA Business Network program lojalnosti namenjen malim i srednjim preduzećima do 50 zaposlenih, ali u koji su i veća preduzeća dobrodošla.

Ikea Foto: Bojan Korolija

-Kao preduzetnica, lep i dobro osmišljen prostor za rad ima ogroman značaj za mene. Kroz svoj biznis PurityBox, želim da pružim deci lepo i zdravo okruženje za rast i razvoj. Kada sam se odlučila za IKEA rešenja i proizvode, privukla me jednostavnost, lepota i praktičnost koje oni nude. IKEA Business Network program omogućio mi je da zajedno sa dizajnerima prostora planiram i kreiram prostor koji odražava moje vrednosti i brend - izjavila je Aleksandra Bogdanović, preduzetnica i članica IKEA Business Network programa lojalnosti.

Pažljivo planiranje rasporeda prostorija, odabir odgovarajućeg nameštaja i upotreba estetskih elemenata čine osnovu za stvaranje inspirativnog radnog okruženja koje podržava uspeh malih i srednjih preduzeća, a zahvaljujući IKEA Business Network programu, preduzetnicima su na raspolaganju brojni benefiti.

Ikea Foto: Bojan Korolija

-Kroz tu saradnju, dobila sam podršku u odabiru odgovarajućeg nameštaja i rešenja koja su prilagođena potrebama mog poslovanja. Estetika prostora u kombinaciji sa održivim materijalima koje nudi IKEA doprinose stvaranju prijatne atmosfere za moje zaposlene i klijente. Zahvaljujući ovom programu, moj poslovni prostor je još inspirativnije mesto za rad. Klijenti takođe reaguju veoma pozitivno - zaključila je Aleksandra.

Ikea Foto: Bojan Korolija

Članstvo u klubu IKEA Business Network je potpuno besplatno i pruža članovima razne pogodnosti i usluge kao što je razgovor sa IKEA dizajnerima enterijera do sat vremena jednom godišnje tokom kojeg članovi programa mogu da dobiju korisne savete i ideje za organizaciju svog poslovnog prostora. Članovi mogu opremiti svoj prostor po povoljnijoj ceni zahvaljujući popustu od 50% na uslugu Dizajn enterijera za apartmane, kuće i poslovne prostore. Svesna da vođenje preduzeća podrazumeva stalno učenje, IKEA pruža članovima i mogućnost da pristupe seriji praktičnih onlajn treninga. Ove obuke obuhvataju osnove poslovanja, vođenje tima i rešenja za opremanje prostora, a predavači su IKEA stručnjaci i poslovni lideri iz celog sveta. Naravno, ukoliko žele da posete robnu kući IKEA, od ponedeljka do petka mogu uživati ​​u besplatnoj crnoj kafi u IKEA restoranu.

Ikea Foto: Bojan Korolija

-Dizajn enterijera ima ogroman značaj za uspeh malih i srednjih preduzeća. U kompaniji IKEA verujemo da lepota, funkcionalnost i pristupačnost treba da budu prisutni u svakom prostoru i deo svačije svakodnevice. Naša ponuda nameštaja i rešenja za radne prostore osmišljena je tako da zadovolji različite potrebe i pruži inspiraciju za stvaranje efikasnog i prijatnog radnog okruženja svim preduzećima, nezavisno od broja zaposlenih. Kroz ovaj program, preduzetnicima pružamo podršku i savete kako da iskoriste prostor na najbolji mogući način, koristeći naše proizvode kao alat za stvaranje funkcionalnog i estetski prijatnog ambijenta - izjavio je Bogdan Savić, specijalista prodaje za poslovne klijente, IKEA Srbija.

Bogdan Savic IKEA Foto: Promo/ IKEA arhiva

Nevezano od broja zaposlenih, rad u prostoru koji je lepo uređen i estetski privlačan, podstiče osećaj ponosa i pripadnosti, što se odražava na rad i angažman zaposlenih. Kroz IKEA Business Network program, preduzetnici dobijaju podršku i resurse za kreiranje prostora koji odražava njihove vrednosti i brend i pomaže im u daljem poslovanju. Ukoliko ste zainteresovani da postanete član IKEA Business Network programa lojalnosti, to možete učiniti putem sledećeg linka.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>