• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kriza na tržištu nekretnina udarila i na bogate: Kineska milijarderka "siromašnija" za 2 miliona dolara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stan ima približno 600 metara kvadratnih sa pogledom na grad

  • 0
Zetian Zhang, najmlađa kineska milijarderka Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Najmlađa kineska milijarderka prodala je svoj penthaus u Sidneju za nešto manji iznos od onog za koji ga je kupila, javlja mansionglobal.

Ispostavilo se da je Zetian "Nensi" Zang, poslovna žena i fenomen društvenih medija, pogodila prodaju svog četvorosobnog prostora koji gleda na luku u Sidneju, usred usporavanja gradskog tržišta nekretnina.

Dvadesetpetogodišnja milijarderka kupila je pomenuti penthaus 2015. godine za 11,57 miliona dolara, a htela je da je proda za samo 9,9 miliona dolara, a nekretnina je više puta "skidana" i vraćana na tržište u prethodnih godinu i po dana, prema izveštajima agencije za nekretnine.

Penthaus je navodno prodat za 8,9 miliona dolara, što je gubitak od 1,8 miliona dolara.

Fotografije nekretnine možete pogledati ovde.

Stan ima približno 600 metara kvadratnih sa pogledom na grad, spiralne stepenice, odvojenu sobu za medije i sopstveni lift.

Stanovnici u zgradi imaju pristup zajedničkim prostorijama, kao što su bazen, teretana i terasa na krovu i dvadesetčetvoročasovne usluge konsijeržea.

Gospođa Zang je takođe poznata po nadimku "Milk Tea Sister" zbog nevine školske fotografije koja je postala viralna širom Kine.

Penthaus je pazarila iste godine kada se udala za Kiangdong "Richard" Liua, osnivača sajta za onlajn kupovinu JD.com, što ju je dovelo do "titule" najmlađe milijarderke.

Podsetimo, Telegraf Biznis danas je pisao i o nekretnini Džefa Bezosa, koji uprkos cifri na svom bankovnom računu, živi u iznajmljenoj vili.

(Telegraf Biznis)

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>